Egyre többen gondolkoznak erotikus munkahely nyitásán, így összeszedtük, mire kell figyelni

Érdekes, hogy sokan, akik mondhatni civilek azon gondolkodnak, hogy itthon vagy külföldön nyitnak egy erotikus stúdiót vagy szalont. Azoknak akik sosem dolgoztak a szakmában, csupán annyi az egyértelmű, hogy könnyű pénz, alig kell valamit csinálni és azonnal dőlnek a milliók.

Kár is mondanunk ezeknek az eltökélt üzletembereknek, hogy ez nagyon messze van az igazságtól...

Más a helyzet, ha volt korábbi tapasztalata az illetőnek, pl.: volt erotikus állása, dolgozott recisként, “managerként” besegítetett, stb. Ebben az esetben legalább az állandó napi teendőkkel, konfliktus helyzetekkel és adódó problémákkal tisztában van az ember.

Első körben a legfontosabb, hogy milyen jellegű erotikus munkahely engedélyezett az adott országban

Akarhatsz te nyitni legálisan egy 50 szobás ablakos laufhaust a Váci utca közepén, csak az nem fog sokáig tartani...

Mindig nagyon körültekintően utána kell nézni az adott törvényeknek, mielőtt még nagyobb bajba keveredik az ember. Országok közt rengeteg különbség van, nem csak az engedélyek de a követelmények közt is, így ha külföldön szeretnél új üzletbe kezdeni, mindenképp szerezz magad mellé egy profi jogi csapatot (főleg ha nem tökéletes a nyelvtudásod).

Magyarországon erotikus munka hirdetések százait találod meg a neten, de ezek közül nem mind legális (tisztelet a kivételnek), sőt.

Azok a helyek, ahol a tulaj pénzt vesz el tőled minden vendég után, helyetted írja a termineid és a lakásban vagytok mondjuk 5-en, az bizony előbb utóbb valamelyik hírportál címlapjára fog kerülni. Szinte hetente jelennek meg hasonló cikkek, hogy a rendőrség hogyan és milyen módszerekkel számolja fel ezeket az illegális bordélyházakat.

Mint ahogy itt is olvashatod:

test

Jól ismert luxusbordélyt irányító nőt tartóztattak le Budapesten prostitúció elősegítésének bűntette miatt

A 27 éves N. Adrienn már tavaly nyáron megbukott egy budapesti erotikus munkahelyen, az általa

2020-09-17  EROTIKUS MUNKA BLOG

Svájcban, Ausztriában és Németországban legális az erotikus munka

Épp ezért választja sok magyar is, ha üzletnyitáson gondolkodnak. Minden papírnak és engedélynek rendben kell természetesen itt is lennie, hogy gond nélkül üzemeltethesd az üzleted.

Új üzlet kiválasztása - de hogyan?

 Van egy pár olyan szempont, aminek célszerű megfelelni, ha erotikus üzletet szeretnél: 

  •  a jó helyszín kiválasztása 

Nem kell sokat magyarázni róla, mivel a saját lakásodnál is biztosan fontos szempont volt. Azonban itt arra kell figyelni, hogy jó környéken legyen, de mégis kellően diszkrét övezetben ahol adott esetben könnyű is a parkolás (ez plusz pont).

Persze ez csak akkor igaz, ha elit privát lakást szeretnél üzemeltetni, nem pedig laufhaust vagy hasonlót.

Fontos még a közlekedés, melyik városok vannak még közel, milyen távolságra van az autópálya és milyen a tömegközlekedés. 

  •  előző kritikák, vélemények a helyről 

Ha már megvan a választott ingatlan, akkor érdemes utánanézni, mi volt ott előtte, ha pedig szintén erotikus jellegű üzlet, akkor annak milyen értékelései vannak a neten. Minden országban közkedvelt fórumokat találhatsz, ahol dicsérhetik vagy épp szidhatják az adott helyet.

Ha sok negatív véleményt találsz, abból nagyon nehéz visszajönni, mivel sokan a címhez kötik ezeket a beírásokat.

  •  konkurencia felmérése 

Manapság egyre kreatívabbak az emberek, amikor valaki ártani akar a konkurenciának. Így érdemes felmérni, hogy kinek lehetsz útban... Természetesen ez nem azt jelenti, hogy amelyik városban van másik erotikus stúdió ott nem nyithatsz, csak mérd fel kivel állsz szemben, hogy fel tudj készülni.

A pandémia miatt, most olcsóbban át is tudsz venni már meglévő, kiépített erotikus üzletet

Ez lényegében annyit jelent, hogy egy bizonyos összegért, te "átveszel" mindent. A lakást (annak bérleti jogát), a berendezést, a weboldalt, sőt esetenként még az ott dolgozó lányokkal is előrébb vagy, mert nem kell rögtön hirdetéssel indítanod.

Talán ez a legegyszerűbb megoldás a kezdőknek, mivel itt már csak bele kell szoknod a meglévő helyzetbe, apróbb áltoztatásokkal pedig úgy formálod, ahogy akarod. Ellenben itt is zsákbamacska lehet, ha nem nézek utána a korábbi véleményeknek.