Manapság fordult a mérleg nyelve és sokkal több férfi, illetve fiú érdeklődik erotikus munka iránt, mint nő. A keresési statisztikák is azt mutatják, hogy Magyarországon a legtöbben az ‘erotikus munka férfiaknak‘ kulcsszóra keresnek rá.

A Red-Life portálon így teret adunk a férfiaknak is és folyamatosan bővíteni fogjuk az erotikus munkaajánlatok kínálatát, hogy mindenki megtalálja a neki legjobb munkalehetőséget.

Erotikus munka (nem csak) fiúknak, férfiaknak:

A legegyszerübb formája, hogy erotikus munkát végezz, ha férfi vagy (és persze ha lány, vagy pár) a webkamerás munka, azaz a webkam munka, amihez nem kell más, csak egy számítógép, vagy laptop, illetve egy webkamera és persze szélessávú internet.

Dolgozhatsz otthonról, vagy úgynevezett webcam stúdiókból. Az otthoni munka előnye, hogy feltételek nélkül dolgozhatsz és akkor, amikor akarsz, na meg persze magadnak dolgozol, így minden bevétel a tiéd. Dolgozhatsz egyedül vagy párban (akár fiúval, akár lánnyal). Nem feltétel a nyelvtudás, de tudnod kell, hogy ha nem beszélsz (írsz) egy szót sem angolul, akkor nem sok esélyed lesz pénzt keresni, hiszen a látogatók, akik müsort szeretnéntek tőled angolul fogják megíirni a kéréseiket, kívánságaikat.

Az is fontos, hogy stabil, széllessávú interneted legyen, illetve minél jobb minőségü profi webcamerád, ha lehet HD minőségü. Ezek a technikai eszközök a profi és minőségi müsorszórásra szükségesek, és elengedhetetlen részei a munkavállalásnak.

A webcam stúdiók előnye a profi rendszer, helyszin, felszerelés, és hogy több webcam oldalra dolgozhatsz egy időben, de az ilyen stúdiókban 8 órás müszakok vannak, illetve a megkeresett pénzed egy részét is le kell adnod.

Miről szól a webcam munka, azaz mit kell csinálnod?

Egyszerüen azt, amit kérnek tőled. Nyilván azt csinálsz csak meg, amit akarsz, hiszen semmire sem vagy kötelezve. A látogatók többsége kukkolni akar, hiszen erről szól ez az üzlet, a világ legnagyobb kukkolós oldalán dolgozhatsz. A legtöbb látogató látni akar valami extrát, amit máshol nem kap meg, de sokan csak beszélgetni, chatelni szeretnének.

Legyél ápolt, szexi és kívánatos, beszélgess a vendégekkel akik webkamerán keresztül látnak csak téged (nincs fizikai kontaktus). Ha valamelyik vendégnek megtetszel, akkor elvihet téged Privátba, ahol teljesítheted kívánságait. Minden privátban töltött másodpercért pénzt kapsz és a megkeresett pénzedet mindig pontosan kifizetik.

A webcam oldal működése egyszerű: Vannak a modellek (Performers), akik egy webkamera segítségével élő képet közvetítenek magukról. A látogatók (Guests) böngészik az éppen online lévőket és láthatják az élő webkamerás képét. A harmadik nagy csoport az oldalon a fizető vendégek (Members) csoportja. Ők azok akik már regisztráltak az oldalon ami annyit jelent, hogy potenciális vásárlóid lesznek.

Ahhoz, hogy elkezdhess dolgozni és azonnal pénzt keresni, nincs más dolgod, csak Regisztrálni a webkamerás oldalon, mint modell (Performer). Itt szükséged lesz a személyi igazolványodra, nyilván bizonyitani kell, hogy 18 elmúltál és a saját adataiddal dolgozol. Illetve pár alapvető adatot kell magadról kitöltened, ezután hamarosan engedélyezik a profilodat és megkezdheted a munkát.

Ahogyan feljebb irtam, szükséged van hozzá egy gyors internetre, laptop vagy pc-re és egy minél jobb minőségü webkamerára a profi müsorszórás miatt, na meg egy jó ‘munkahelyre’, ahol nem zavarnak.

Ez a típusú erotikus munka mindenki számára elérhető otthonról is, egyszerüen, gyorsan és garantált fizetéssel! Fiúknak, lányoknak, hetero és meleg pároknak, vagy transzfesztitáknak is kitünő diszkrét munkalehetőség.