Tudsz dolgozni akár magyarországi webcam stúdióban vagy otthonról, de még akár külföldi live chat is keres fiúkat!


webkamerás munka férfiaknak – újabban nagyon sok férfi is keres webkam vagy erotikus munkát! Maximális diszkréció és teljes anonimitás a munka során nekik is garantált természetesen! Nem kell más mint: számítógép, webkamera és internet elérés. Ugye milyen egyszerű? A webcam munkák közt találhatsz webcam hirdetéseket itt, és a fizetésről olvashatsz bővebben előző cikkünkben ide kattintva.

Több előnye is van a férfi webcam munkának. Akkor végzed a munkát amikor csak akarod! Nincs főnök, minél többet dolgozol, annál többet keresel. Ilyen egyszerű az egész. Aki igazán jó akár havi 10.000 $ is megkereshet ~ 2.600.000 Ft!!! Az átlag kereset pedig 3.000 $ körül szokott lenni havonta, ami valljuk, itthoni fizetésekhez képest nem kevés…

Sok férfi gondolkodik tehát el, hogy megéri-e 12 órákat a gyárban lenni aprópénzért, vagy inkább merész lesz, és vált – akár a webkamerás munka irányában.

Milyen opcióik vannak a hetero fiúknak az webcam munka világában?

Ha röviden kellene válaszolni a kérdésre, akkor azt úgy lehetne megfogalmazni, hogy “ha nem vagy meleg, akkor nem valami rózsás a helyzet!”

Az erotikus munka ma már jóval szélesebb körben elfogadott, mint valaha! Az erotika ipar állandó jelleggel szívja fel az új női szereplőket, azonban a férfiakról sem feledkeznek meg. Normális, hogy egy forgatásához (leszbikus jelenetet kivéve), a férfi nélkül nehezen működne.

Annak ellenére, hogy a hetero férfi az, aki az erotikus termékek és szolgáltatások legnagyobb fogyasztója, mégis követeli a piac a férfi szereplőket.
Az online piacot megvizsgálva kiderült, hogy a férfiak igen szép számban érdeklődnek az erotikus munka iránt, ellenben a kínálat mégis gyenge a piaci kereslet ellenére, mert ha férfit keresnek, akkor inkább a melegekre összpontosítanak. Ezért kivételeseket a webcam studió munkák, mert webcam modell te is lehetsz!

A lényeg az egészben az, hogy webmodell munkára te is képes vagy, mert nem kell más, csak a saját kamera és jó internet…