A felnőtt filmekben a helyszíneknek van az egyik legnagyobb szerepe, persze a szereplők után

Homokbánya, autószalon, és még a raktár is ide sorolható ahol biztosan készült pornó film Magyarországon

Magyarország a pornófilm ipar Mekkája

Bármennyire is meglepő, de Magyarország az erotikus filmezés egyik központja. Európában Budapesten forgatják a legtöbb pornófilmet, és ehhez nem kevésbé járul hozzá azon erotikus színészek, és pornó sztárok, akik Magyarországról származnak. Számos történet, és pletyka kering a világhálón arról, hogy hol és mikor fogatnak pornófilmet. Sokak ha csak egy röpke pillanatra is, szeretnének részesévé, vagy inkább csak megfigyeljék a forgatás akár csak egy pillanatát.

Korábban írtunk egy felmérésről: Első helyezett Magyarország, avagy itt élnek a legtöbben pornós munkából

Az erotikus filmes munka népszerűsége köszönhető annak is, hogy nagyon nagy számú pornó filmet forgatnak Magyarországon. Budapest nem csak Magyarország fővárosa, hanem a pornó ipar fővárosa is egyben, talán azért, mert számos extrém hely van a főváros közelében amely rendelkezik a filmforgatáshoz kapcsolódó engedélyekkel. Sok helyen a törvények értelmében nem lehet forgatni, de engedélyekkel rendelkezve akár ezen helyszíneken is foroghat a kamera, és létrehozható egy egy extrém pornófilm jelenet.

erotikus filmezés budapesten

Magyarországi különleges helyszínek:

1 - Kolostor

Magyarországon talán az egyetlen olyan hely ahol sikeresen tudtak engedélyt szerezni egy pornó filmezésre, aminek a helyszíne egy kolostor volt. A kolostor bár már nem úgy üzemel mint az eredeti funkciója, de mégis ez egy akkor működő kolostor volt.

2 - Homokbánya

A homokbánya mint önálló terület, ma is homokbányaként üzemel. A forgatás különlegessége az volt, hogy a magaslati homokdombról, bárki nézhette a pornó filmforgatást.

3 - Mikrobusz

A mikrobusz Budapest belvárosában állt. A mikrobusz ablakai nem szokványos ablakok voltak, hanem egy különleges fóliával csak bentről lehetett kilátni, és szinte teljes panorámát adott. A járókelők névtelensége érdekében úgy lettek a film jelenetek beállítva, hogy a járókelőket ne lehessen felismerni.

4 - BDSM Szoba

Az erotika világának egy kis szegmense a BDSM világ. A székesfehérvári BDSM szobában felvett jelenet, különlegessége abban volt, hogy az ott dolgozó domina csak megosztásban adta ki, így a forgatásokat néha meg kellett szakítani.

5 - Raktár

A budapesti raktárépület jelenleg is bútorok tárolására szolgál, ahol a bútorokat kipróbálva készült az erotikus film. 

bdsm pornó filmezés veszprémben

6 - Autószalon

Miskolci autószalon, ahol új autók értékesítésével foglalkoznak adott helyet egy népszerű pornó film helyszínének, és itt volt lehetőség arra is, hogy a híresebb pornó színésznők dedikáljanak, a filmforgatás szüneteiben.

test

Botrányos pornófilm forgatás egy szlovákiai templomban

Óriási felháborodást váltott ki a nemrég kipattanó botrány, miszerint

2018-07-27  EROTIKUS MUNKA BLOG

7 - Fesztivál

A nyári fesztiválokon történtek általában ott is maradnak, persze csak akkor, ha nem forgatnak ott pornó filmet...

Talán az egyik legérdekesebb helyszín volt az a nyári fesztivál, ahol külön sátorban pornó filmet forgattak.

A felnőtt filmezésben így nincs is olyan hely ahol ne forgattak volna pornó filmet, vagy ha van is ilyen, oda is eljutnak majd egyszer.

Különleges pornó filmezés, vagy erotikus munka érdekel?

Gyere keress a Red-Life.net oldalon erotikus munkát, és legyél te a következő, akik kitölt egy jelentkezést.