Pornófilmezés, és egyben egy remek környezetvédelmi kampány a földért

Mi itt a Pornhubnál úgy gondoljuk, hogy minél mocskosabb, annál jobb, de azért még szerintünk is van egy határ.

Ötletes és sajátos kezdeményezés a pornó film és a környezetvédelem összekapcsolása

A világ legnagyobb pornó film megosztó oldala egy rendkívüli kampányt hoz létre, amihez már elkészítették a beharangozó videót is. Elképesztő merészségről és céltudatosságról árulkodik a kezdeményezés, hogy a pornó filmezést egy ilyen mértékű környezetvédelmi kampányhoz társítsák. A pornó filmet a világ egyik legszemetesebb, tengerpartján fogják készíteni, egyenlőre még tárgyalások folynak a részvevőkről, de egy biztos, hogy minden megtekintés után a adományban részesül egy nonprofit szervezet.

A megtekintések után az adományt az Ocean Polymers szervezet fogja kapni, amit az óceánok plasztik szeméttől való megtisztítására jött létre. 

A kezdeményes a készülőben lévő pornó filmet máris az egyik legdrágábbnak, ha nem a legdrágább valaha készült pornó filmnek mondja. 

pornó filmezés lányoknak

Dirtiest porn ever avagy Minden idők legmocskosabb pornója

Elég mocskosak vagyunk, de a tengerpart ne legyen ilyen.

Az előzetesben teljesen amatőr pornó színésznőt és pornó színészt filmeztek Leo és Lulu, de az előzetesben elsősorban a szemété a főszerep. A videó elég ijesztő helyzetet fest az óceánok világáról, pontosabban a beléjük dobott megannyi szemétről ami elsősorban műanyag, plasztik szemét.

A pornó film célja!

Miként tesz tönkre egy gyönyörű természeti szépséget a szemét.

A beharangozó videó és majdan elkészülő pornó film egy valóban minden határt átlépő szemétre hívja fel a figyelmet. A beharangozó videó maga is a szemét között játszódik, ahol az egymással játszó fiatal pár körül megjelennek a fehér védőruhába öltözött emberek, akik a szemetet szedik össze. A későbbiekben készülő pornó film a remények szerint, hasonló fordulatokat fog tartalmazni.

A környezetvédelem mindenki szívügye, így a miénk is!

Mindenki sokat tehet a vizek tisztaságáért, ha tudjuk tegyük is meg!

A kezdeményezést már most sokan támogatják, és remélhetőleg ez így is marad.

Mindenkinek szívügyének kell tartani a környezet tisztaságát, hiszen nem tehet minden tönkre a szemét. Vannak olyan értékek a földön amelyért érdemes, és kell küzdeni. Mint látható a pornó filmezéssel is sokat lehet tenni.

Jelentkezz te is erotikus munkára, vagy pornó filmezésre a Red-Life.net oldalon. Regisztrálj az oldalunkra és tartozz te is a 38135 számú ember közé, aki nálunk keres erotikus munkát