Az erotika világában sok érdekesség tönténik, de Tolochko mindig tud újat "mutatni"

Aki élete folyamán kapcsolatban állt erotikus munkákkal - lehet az webcam munka vagy privát lakás - biztosan találkozott már érdekes kérésekkel... A fétisek sora végtelen, így már nem sok mindenen lepődünk meg, de a 36 éves instagram sztár igazán különleges életet él.

Óriási troll vagy perverz?

Sokan nem tudnak napirendre térni, miközben ő egész egyszerűen pánszexuálisnak vallja magát.

A pánszexualitás azt jelenti, hogy bárkihez vonzódhatsz, a másik nemétől, szexuális vagy nemi identitásától függetlenül. Olyan, mintha valakit a belső értékei miatt szeretnél és nem számítana egyáltalán a külső.

Ez mondjuk nem magyarázza a hamutálat, de arról majd később. 

A 36 éves Jurij Tolochko először azért került a nyilvánosság elé, mert feleségül vette Margó nevű szexbábuját, családja és baráti jelenlétében. Aztán másodszor azért, mert elvált tőle, és kapcsolatot kezdeményezett egy másik, Lola nevű szexbábuval. Idő közben fotózkodott tüllszoknyában és kijelentette, hogy minden vágya a saját képére formált szexbabával létesíteni szexuális aktust. 

Beleszeretett egy bontott csirkébe is, akit szintén el akart venni feleségül. (??)

Jelenleg a kazah testépítőnek a két újabb szexbábu felesége mellett egy szeretője is van. Egy hamutartó.

A férfi egyébként 2020 novemberében vette feleségül Margót egy hagyományos szertartás keretében a családtagjai és a barátai társaságában. A mézesheteknek azonban vége szakadt, mikor Tolocsko megcsalta Margót egy fémmaszkkal. Védelmére szóljon, hogy hónapokig volt szeretett felesége szervizben.

Azóta már új partnere van – rögtön kettő is –, akiket a tervei szerint rengeteg ajándékkal fog elhalmozni az ünnepek alkalmával – amikor végre újra meghitt hangulatban lehet velük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Yuri Tolochko (@yurii_tolochko) által megosztott bejegyzés

Tolocsko arról is beszélt, hogy az év elején beleszeretett egy hamutartóba. Erre a hamutartóra azonban azóta már csak szeretőként tekint.

Míg Loláról és Lunárul így nyilatkozott: „A helyzet az, hogy Lola és Luna a feleségeim. Imádom, amikor mellettem vannak a házamban.”