Ági mesélt nekünk az őt körülvevő furcsa helyzetről, a 2 személyiségéről a tisztes feleség és a szexre éhes vadmacska aki pornószínésznőként éli mindennapjait.

Én így cseppentem bele a pornózás, erotikus filmezés világába. Egy nem hétköznapi történet furcsa életemről, amit most megosztok, nem is tudom miért, talán a klasszikus ok miatt "ha nem mondom el senkinek, hogy pornózom, elmondom...".

A kezdetek: Ami előbb az ismeretlen férfi felé, majd a pornó filmezés világába vezette Ágit. A polgári családból származó lány a mindennapjait férjével éli harmonikus párként.

"Polgári családból származom" kezdte a helyzet ecsetelését a erotikus filmezben szereplő lány. Férjével egy vidéki nagyvárosban lakik, és innen utazik a pornós munkája miatt az előre egyeztetett forgatási helyszínekre. Családi életét ezzel le is zárta, és egyből elkezdte mesélni a történetét a pornós szakmából.

Egy pornó oldalon interneten chatelés közben megismerkedett egy fekete pasival, aki akkoriban mint vonzó férfi nem érdekelte. Első chatelés csak 20 percig tartott, majd egyre hosszabbodtak a chateléssel töltött idők, sokszor az éjszakába nyúlóan. Kíváncsisága egyre jobban vonzotta a férfi felé. Vajon milyen lehet a hangja? A gondolatot tett követte és szám cserét követően telefonon folytatódtak a beszélgetések.

8 hónap elteltével hosszas egyeztetés és előkészítés után, egy szállodai szobába várta a chatelőtársát, remélve azt, hogy úgy néz ki, mint a képen amit kapott. A kép és a valóság egyezett, sőt...

erotikus fotózás

A férfival folytatott együttlét teljesen letarolta Őt.

Szexuálisan teljesen megváltoztam: előtte soha sem volt olyan, hogy megpofoznak szex közben, vagy éppen fojtogatnak, mert én ezt mindig egy fájó dolognak tartottam, most pedig egyenesen én kérem, hogy csinálja, ami szörnyű, mert hova jutunk így?

A változások teljesen megváltoztatták a lány erotikus szokásait, és extrémebb dolgok is érdekelni kezdték. Kapcsolatuk telefonon, sms-ben és online formában is folytatódott és tovább mélyült. A pornó oldalon folytatódott chatelés közben, egy hirdetésre figyelt fel, amiben párokat kerestek erotikus filmezésre. Az erotika és pornó rabjává vált lány, azonnal jelentkezett.

Jelentkezés, casting majd egyeztetés után belecsöppent egy számára akkor még idegen világba. De a helyzet egyáltalán nem esett nehezére sőt... élvezte a pornó forgatással eltöltött idő minden percét.

pornó film forgatás

Első pornós filmszerepét a fekete pasijával forgatta, erotikus maszkban.

Lelkiismeret furdalásom nincs, ha lenne, nem csinálnám, nem szándékom megfelelni a társadalom elvárásainak. Szeretnék úgy élni, ahogy szerettem volna, megvalósítottam az álmaimat a saját utamat járva.

Ági elmondta még, hogy élvezi ezt a kettős élethelyzetet, szeretett férjével és fekete pasijával akivel immár tizenegyedik pornó film szerepükhöz készülődnek és egyenlőre nem tervezi a helyzet feladását, élvezi így életét.

Blog bejegyzéseink között több bejegyzést találsz erotikus filmezéssel kapcsolatba.