Óriási felháborodást váltott ki a nemrég kipattanó botrány, miszerint pornóztak egy templomban

A hívők és a szlovák egyház felháborítónak tartják az esetet és feljelentést fontolgatnak. Hihetetlen! Ha kiderülne kik művelték ezt, ki kellene őket csinálni” – nyilatkozta az egyik szlovák tévének egy nyugdíjas. 
A "pornó filmezés túl messzire ment..." Vérlázítónak tartják "Meg vagyunk döbbenve. Szodama és Gomorra” Eperjes lakosai, hogy felnőtt filmet forgatott egy stáb, Eperjes szimbólumának számító a történelmi városrészben található Szent Miklós katedrálisban és még két másik templomban. A szent Miklós katedrálisba őrzik a Torinói lepel másolatát és a Boldog Hopkó Bazil püspök relikviáit is.

A pornó jelenetek a híres katedrális előtt kezdődnek, majd bent folytatódnak

Először a pornószínésznő az oltárhoz megy, ahol felhúzza a szoknyáját, majd a padba ül, ahol a hívők a szent mise alatt ülnek, megmutatja cicijét és fenekét majd több erotikus jelenet után kapcsolódik be a jelenetbe a pornószínész ami után kemény szexjelenetek következnek. Egyenlőre nem lehet tudni, hogy szent mise alatt, vagy üres templomba készültek a felvételek. Az elkészült botrányos pornófilmet egy világszerte ismert pornóoldalra töltötték fel. A felvételek nem frissek, minimum három évvel ezelőtt készültek a nyár folyamán, és minimum három Szlovák templomban forgatott a stáb. Ezzel a szlovákiai pornó filmezés megdöbbentette az egyházat. 
„Büntető feljelentést fogunk tenni” -  közölte az eperjesi görög katolikus főegyházmegye szóvivője.
Az egyház meg van döbbenve és fel van háborodva, és további intézkedések várhatók, hogy a későbbiekben ilyen ne fordulhasson elő.
pornó filmezés

Nem kapnak büntetést a templomban pornó filmet fogatók

A feljelentést követően a rendőrség nyomozást indított a szentséggyalázó pornó filmezés miatt, az eljárást garázdaság alapos gyanúja miatt indították meg. Kiderült kik forgatták a pornó filmet a 3 Eperjesi templomban. A rendőrség kiderítette a pornószínésznő kilétét, de az eljárást be kellett szüntetni, mivel a pornó színésznő a kihallgatásán elmondta, hogy a pornó filmet amit feltöltöttek 2011 nyarán készítették.

Büntetlenül fogathatnak tovább pornó filmesek

Bár bizonyosságot nyert a garázdaság ténye, az elévülési ideje öt év, ezért a rendőrségnek az eljárást le kellett állítania, mert az elkövetők nem állíthatók bíróság elé. Amennyiben nem estek volna az öt éves határidőn kívül úgy pornó filmesek hat hónaptól három évig terjedő börtönt is kaphattak volna. Az egyház mély felhördüléssel reagált a bejelentésre.
pornós munkák

Nem lesz többet templomszex Eperjesen

"Sosem találkoztunk korábban ehhez hasonló esettel" - mondta püspöki konferencia szóvivője
A szlovák pornó filmezés miatt, az egyház és a hívek rendkívül feldühödöttek. Eddig a templomok mindenkinek szabad bejárást engedtek a nap bármely szakában. Az egyház nem mindennapi lépésekre szánta rá magát a napvilágot látott eset kapcsán, csupán a szent misék ideje alatt tartanak nyitva a templomok.

Te is részt vennél ilyen extrém pornó film forgatáson?

Ha igen a Red-life oldalon biztosan találsz számodra megfelelőt a fotózás / filmezés kategóriában. Az  erotikus munka ajánlataink között számos lehetőség közül választhatsz.