A szlovákiai modell azt állítja, hogy azért törlik az Instagram-fiókját, mert „túl szép”

... és az emberek nem hiszik el, hogy ő egy valódi személy!

Manapság már nehéz megmondani egy közösségi média celebről, hogy valós-e vagy csak a technika szüleménye, mivel rengeteg olyan alkalmazás elérhető már amivel képet sőt már videót is tudunk maszkolni, így a felismerhetetlenségig lehet "szépíteni" magunkat.

Ez lehet a kiváltója az esetnek, ahol Veronika Rajek állítja, a szépsége miatt sokan nem hiszik el róla, hogy egy valódi személy, ezért jelentik, az alkalmazás pedig rendszeresen törli a fiókját.

A 25 éves Veronika Rajeknek immár 1,1 millió követője van jelenleg is aktív fiókján:

A modell szerint az, hogy törölték az Insta fiókját, csupán azért mert „túl szép”, egyenesen diszkrimináció.

Ráadásul azt állítja, tökéletessége miatt nincs sok barátja, és az emberek túlságosan megijednek tőle ahhoz, hogy odamenjenek hozzá beszélgetni.

A lány elmondása szerint rengeteg szörnyű kommentet kap a neten is az emberektől, akik azt hiszik, hogy erősen szerkeszti a képeit, vagy hogy plasztikai műtéten esett át, hogy javítson a testén, mindezt persze irigységből.

Azonban ez rágalom, mivel a 2016-os a Miss Szlovákia szépségverseny döntőse azt mondja, hogy nem csináltatott meg semmit magán, és csak enyhe szerkesztéseket alkalmaz, amikor posztol egy-egy képet.

Bebizonyítván a plasztikai műtétekkel kapcsolatos állításait, azt mondja, nemrég még Dubaiba is elrepült, hogy egy orvos megvizsgálja, aki bebizonyította, hogy nem volt semmilyen megnagyobbítása vagy műtétje.

Mit lehet még tudni Veronikáról?

A modell számos nagy horderejű márkának dolgozott, mint például a Dolce and Gabbana, Blumarine, Vera Wang, a Hide & Jack és a Moschino.

2019 óta boldog házasságban él férjével.

Jelenleg pedig Ausztriában, Bécsben él, ahonnan rengeteg tartalmat tölt fel az OnlyFans oldalára.