Megvan az év erotikus munkája férfiaknak, pornónézésért fizet egy amerikai vállalat

Pornónézésért cserébe ad fizetést egy amerikai vállalat - de ugyanitt szexjáték tesztelőket is keresnek! 

Ha esetleg érdekelne erotikus munka férfiaknak, olvashatsz róla többet a Bedbible nevű cég legfrissebb álláshirdetésében ha pedig tetszik, azonnal jelentkezhetsz is!

A cég ugyanis pornófilmnézésért cserébe óránként 20 dollárt (körülbelül 6900 forintot) hajlandó fizetni, neked pedig még csak a munkahelyedre sem kell bejárnod, ugyanis az állás kizárólag otthonról végezhető.

Elég hozzá egy laptop, egy csendes szoba és már kezdheted is a munkát.

A pornófilmek a filmes fotós munkák legnépszerűbb eleme, ezeknek fizetett nézése egy felmérés része, a kutatásban kizárólag 21 éven felüliek vehetnek részt, amely során a munkát elnyerő szerencsés embernek erotikus filmek nézése lesz a feladata, miközben különböző statisztikát készít a látottakból.

A munkavállaló többek között számolja az orgazmusok számát, a pózok gyakoriságát, a nemi arányokat és sok egyéb pikáns részletet is. 

A pornográfia egy milliárd fontos iparág az egész világon, ezért felmerült az ötlet, hogy valós példákon keresztül tanuljunk többet. Úgy döntöttünk, hogy megvizsgáljuk a leggyakoribb szexuális pozíciókat a 100 legnézettebb videóban, hogy igazságos képet adjunk az emberek pornópreferenciájáról – mesélte Edwina Caito, a Bedbible tartalomkészítője.

Szeretnél erotikus állásra jelentkezni, vagy neked inkább a szexjáték tesztelő munka tetszene?

Egyszerűen kattints a Bedbible.com webhelyre, adj meg néhány egyszerű adatot, nevet, e-mail címet, valamint írj egy kis motivációs levelet is.

Ugyanitt a footerben többféle tesztelő állás közül válogathatsz.