Melyik erotikus munkára érdemes jelentkezned?

Érdekel a webcam munka is, vagy te csak masszázs munkára jelentkezél kezdőként? Mi segítünk dönteni!


Kezdjük talán a táncos munkákkal, azon belül is a szexmentes erotikus munkaajánlatokkal.

Ha szeretnél világot is látni munka mellett, akkor neked ezt ajánljukNew York egy igazi csoda, amit mindenkinek látni kell, és ha még mellette pénzt is keresel… Ugye, hogy jól hangzik?  Sokan tartanak attól, hogy miven nem profi táncosok, és még nem mentek el rúdtánc oktatásra Pirner Almához, ezért már ki is estek a potenciális jelöltek közül, pedig ez butaság! Nagyon kevés olyan hely van, ahol a profizmust keresik, inkább az érzékiség és a természetesség az, amitől jól kereshetsz egy ilyen helyen. Minél szimpatikusabb vagy, annál több privát táncod lesz, így mindenképp úgy jelentkezz, ha megfelelő nyelvtudással rendelkezel!

A Webcam munka már kicsit más téma, viszont mindenképp családiasabb a hangulat, mint egy privát házban pl.

Itt többféle verzió van. A leggyakoribb webcam munka típus ma Magyarországon, ha egy Webcam studióhoz jelentkezel, és hivatalosan dolgozol, belejentve, fix munkaidőben. Ilyen például a Prestige Model Studio is, ahol luxus körülmények közt dolgozhatsz. A nem túl gyakori változat az, ha otthon egyedül, vagy akár pároddal saját magad dolgozol. Vannak olyan ügynökségek, akik kifejezetten ezzel foglalkoznak.

 

…és az utolsó kategória, az Erotikus Munka. Legyen az egy Studióban, Privát lakásban vagy épp egy Klubban!

Egyik kedvencünk ez a sorozat, mert ferdítés nélkül bemutatja ennek a világnak a jó és rossz oldalát. Mindenkinek csak ajánlani tudom – aki most kezdi – és aki már tapasztalt. A közös ezekben a helyekben, hogy általában több lány dolgozik együtt, és ott nagyon fontos, hogy tudjon mindenki csapatban dolgozni, mert ellenkező esetben folytonos lesz a vitatkozás, és a stressz.. Célszerű olyan helyet keresni, ha már megvan a tapasztalat és nyelvtudás, ahol a magad ura tudsz lenni. Mint itt, ahol 1-2 szobás lakásokban tudsz termint foglalni.