Hihetetlen mennyiségű kokaint fogyasztott Kelemen Anna pornó forgatásai alatt, előtt és után is...

Kelemen Anna volt Lakatos Levente podcastjének vendége, ahol több témát is sikerült kivesézni arról az időszakról, amikor még mindenki számára Annácska volt, a celeb, a szexmunkás, a magyar pornó csillag. Mesélt a erotikus munka karrierje kezdetéről és a drogproblémáiról is. Elmondta, ma már azt sem szereti, ha Annácskának szólítják.

Egy korábbi riportban azt is említette, hogy sokszor megfordult már a fejében a névváltoztatás. Ebben az országban ugyanis mindenki társít valamit a nevéhez, bár azt nem tudja, hogy kinek mi jut róla eszébe.

Az Annácskát mindenképp a kukába dobnám. Én ugye Anna vagyok, az ahhoz a karakterhez szerintem nagyon jól passzolt. Valójában szerintem más időket írtunk, a közösségi média most már kimondhatjuk, hogy átvette a televízió szerepét. (…) Nyilván ez egy folyamat, én is megváltoztam, az a figura, az a kislány, aki az Annácska volt, nyomokban biztos fellelhető, de korral átértékeltem dolgokat.

Kelemen Anna a szexmunka és a pornózás után inkább új életet kezdene

Az interjúban azt is elmondta, hogy bár „lenne arca” az influenszerkedéshez, de nem tartja magát könnyen eladható karakternek Magyarországon.

Nem vagyok anya, nincsen 600 ezres követőtáborom. Én egy szélsőség vagyok, és lehet, hogy azt mondja mondjuk egy producer, hogy tök jó, a Kelemen Annát mindenki ismeri az országban, de!

– magyarázta, hozzátéve, hogy szerinte vele inkább egy szellemiséget vagy gondolatiságot lehet eladni, termékeket nem.

Kelemen Anna őszíntén mesélt róla, hogy tinédzserkora óta befelé forduló személyiség volt, kifejezetten depresszív embernek tartja magát. Nem kedveli, ha pornósztárként hivatkoznak rá, emlékei szerint ugyanis kizárólag csak a hullámvölgyeiben vállalt pornó munkát, felnőttfilmes szerepeket. Amikor pedig sokat szerepelt, a droggal is meggyűlt a baja.

Azokban az években, amikor szerepeltem, akkor én masszívan kokainoztam. Tehát hétköznaponként, ezt úgy kell érteni, és egyedül is. Nem úgy, hogy elmegyünk péntek este bulizni, és akkor iszunk, meg egy kicsit… az nem az én műfajom volt

– magyarázta az egykori pornósztár, aki volt, hogy két nap alatt 7-8 gramm kokaint is elfogyasztott.

Anna élete gyökeresen megváltozott azóta. Ma már nem él drogokkal, sőt. Állítása szerint nem is tud egy szobában tartózkodni olyannal, akiről tudja, hogy kokainozik. Férfiak terén ez kizáró ok nála. Mint mondja, ő azért tette le a szert annak idején, mert paranoid gondolatai lettek, a saját cipőjének kopogása is zavarta. Tartott attól, hogy figyelik, félt egyedül lenni, és a bűntudat is kínozta.

Azt is megtudtuk, hogy irritálja a közösségi média, szerinte ugyanis elhalnak miatta a személyes kapcsolatok. A filtereket is károsnak tartja, ezért nem használja őket. Attól függetlenül minden közösségi platformon megtalálható, ahova rendszeresen posztol is. Többek közt az OnlyFans előadói között is megtalálható a "the one and only Kelemen Anna" néven, ahol havi 29.99 dollárért cserébe olyat láthatunk amit eddig még soha - ha hihetünk az ígéretnek.