A női egyenjogúságért kampányol a sztriptíztáncosból lett modell Amber Rose

Amber Rose alul meztelen fotója egyelőre nem hozta meg a sikert és a női egyenjogúságot, ráadásul a közösségi médiákból szinte azonnal törölték. Mi nem fogjuk!

Amber Rose mint emberjogi aktivistává avanzsált modell

Egyesült Államokban, Philadelphiaban született, és kezdetben sztriptíztáncos munkából élt, majd modell lett. Sok minden el lehet mondani róla, de azt, hogy középszerű, vagy visszahúzódó azt biztosan nem. Lehet szeretni, és akár megbotránkozni rajta, egy biztos, körülötte mindig forr a levegő. Talán ezért is ennyire megosztó személyiség. Az élet stílusa és elvei, valamint az, hogy a testét is felhasználja egy egy jó ügyért csak becsülni lehet.

2015 óta szószólója egy nőjogi szervezetnek a Slutwalk-nak, amelynek a célja:

A szexuális igazságtalanság és nemi egyenlőtlenség problematikájára hivatott felhívni a közvélemény figyelmét...

Sajnos csak több kevesebb sikerrel. Pedig ennél erotikusabb fotózás, amely felkelthetné a figyelmet nem lehetséges. A fotó amelyet Amber Rose készített biztosan benne van a világ legjobb kampányfotói között, hiszen önmaga egy tökéletes modell is egyben.

A legjobb módszer? Vagy inkább a legmerészebb?

Sokaknak tetszik... Nekünk is.

Rose úgy gondolta készít egy igazán ütős erotikus fotót a kapányhoz, és ki is lehetne a legjobb fotóalany erre mint ő saját maga.

A fotón jól látszik, hogy nem borotválkozik... Az egyenjogúság miatt?

A kép valójában nem erről szól.

A fotó célja amit több posztban is megosztott:

A majdnem teljes meztelenség, amihez minden nőnek joga van.

Sokak szerint ezzel egyfajta micsoda egy csoda nő, aki erre is képes egy jó ügyért. Rose rajongóinak nagy örömére ezen a nem kicsit erotikus fotón is önmagát adja, azaz amennyire lehet pucér. Sok rajongója, és követője követte tettét, és hasonló képpekkel kezdték elárasztani a médiát.

Íme a beharangozott kampányfotó:

akt fotózás lányoknak

A legjobb erotikus kampányfotózás...

Rose pontosan olyan ezzel az erotikus fotós kampánnyal mint a népi mesében az okos lány:

Ment is meg nem is, Hozott ajándékot meg nem is, és Volt rajta ruha meg nem is.

A Red-Life.net oldalon található 5326 hirdetés között biztosan megtalálod a számodra megfelelő erotikus fotózást, vagy filmezést, de akár az erotikus munka ajánlatot.