Az erotikus tartalmakat gyártó szexis tanárnőt elbocsátották állásából, de nem bánja

Mivel most már sokszorosát keresi az eddigi tanári fizetésének az OnlyFans platformon, ahol formás testével rengeteg követőt szerzett!

Az Indiana államból származó, egyetemet végzett egyedülálló anya Sarah Juree úgy döntött, hogy egy OnlyFans profilt indít, miután normál fizetéséből nem tudott megélni. Ez a típusú erotikus munka jelentette számára az egyedüli megoldást anyagi problémái rendezésére.

A diplomás erotikus modellt egy helyi újságíró buktatta le, ami után óriási balhé lett. Az iskola - valószínűleg a szülők nyomására - azonnal kirúgta, a szemléletük szerint nem fér össze az erkölcstelen, ledér viselkedés a közneveléssel, ezzel azonban jókora reklámot csináltak Sarahnak: hirtelen 40-szeresére nőtt a követői száma – és persze a bevétele is.

Állítása szerint az erotikus munka egyben felszabadította nőiességét is

"Volt egy munkám, ahol az intelligenciámat kellett használni, de csak hónapról hónapra éltem a lányommal. Most a testemből élek, de sokkal jobban, mint korábban" – mondta egy interjúban.

View this post on Instagram

A post shared by Sarah Juree (@sarahjuree)

A 41 éves Sarah Juree egy darabig két párhuzamos életet élt: nappal tudományt tanított egy Indiana állambeli általános iskolában, éjszakánként viszont dögös képeket készített magáról, s azokat feltöltötte a netre, ahol a követői bizonyos összegért gyönyörködhettek azokban.

20 hosszú év tanítás után váltott erotikus tartalmak készítésére

Ráadásul az OnlyFans oldalon is megmaradt tanárnőnek. Először azt hitte, csak a szokásos MILF-kategóriába kerül be, azonban a követői, ahogy megtudták, hogy mivel foglalkozott korábban, azt kérték tőle, hogy folytassa ezen az oldalon is a munkáját. A tanár nénis megjelenése alaposan felcsigázza a rajongóit, akik gyakran arra is kérik, hogy osztályozza őket.

Na nem a történelem- vagy matektudásukat, hanem a nemi szervüket. Fotókat küldenek neki a legbecsesebb testrészükről, Sarahnak pedig jó tanár nénihez méltón értékelnie kell azokat. Mint holmi dolgozatot. Valószínűleg egyik rajongója sem bánná, ha ebben a szituációban egyest kapna, pontosabban: meghúzná a tanár néni...

Nem ő az egyetlen, aki az OnlyFansnak köszönheti extra népszerűségét:

test

Pikáns anya lánya szex videókkal töltik meg az Onlyfans oldalukat Charlie Sheen exneje és lánya

Charlie Sheen és Denise Richards még 2002-ben házasodtak össze, de négy év múlva el is

2022-10-29  EROTIKUS MUNKA BLOG