Így is lehet növelni egy szaunaclub vendégeinek számát a COVID helyzet kihasználásával

Nem ez volt az első "covid-ötlete" a tulajdonosnak, hiszen a korábbi hullámnál tüntetést is szervezett az erotikus vállalkozások, üzletek újranyitását támogatva, ami szintén nagy sikernek örvendett, hiszen segítette az erotikus munkák ausztriai újraindulását is. 

Peter Laskaris most úgy növeli a betérő vendégek számát, hogy a létesítmény újabban koronavírus oltási központként is működik, és a felvett oltásért cserébe pedig fél órát kínál ingyen az osztrák szaunaklubban a kiválasztott hölggyel. A szaunaclub oltási kampányával meg akarja győzni az utolsó embert is, hogy vegye fel a COVID elleni oltást - magyarázza Peter Laskaris. 

Érdekesség, hogy nem csak vendégek, de egyszerű emberek, nők, idősek, családok is ezt az oltópontot választották, mivel itt nem volt sor. 

Ettől a szuper marketing lépéstől nemcsak az oltottak, de az ügyfelek számának növekedését is várja a tulajdonos, lévén a járvány az utóbbiak számára is negatív hatással volt.

erotikus munka Bécsben

Ausztriában hétfőtől egész napos kijárási korlátozás vonatkozik mindenkire, oltottakra és oltatlanokra egyaránt, ám az oltatlanokra ezt követően is érvényes marad. A lakást csak bizonyos okok miatt hagyható el. (munkavégzés, élelmiszer vásárlás, egészségügyi séta, fontos kapcsolattartás pl. idős ember gondozása.) A gasztronómia, szolgáltatások, rendezvényipar Ausztria szerte bezár. A lezárás első körben 10 napig maximum 20 napig lehet érvényben.

A szaunaklub tulajdonosa szerint ezzel a lépéssel a kormánynak szeretnének segítséget nyújtani

Nagyon sok menekülthátterű férfi vendégünkről tudom, hogy ellenzi az oltást, vagy nem tudja egészen pontosan, hogy hol kaphatja meg a védőoltást.

És mivel ők teszik ki a bordély kuncsaftkörének jelentős részét, ezért döntöttek úgy, hogy oltópontot fognak üzemeltetni.

Már az első napon 149 ember oltatta be magát! 

A járvány alatt a szaunaclub vendégkörének 30-40 százalékát vesztette el. A tulajdonosok most azt mondják, hogy döntésükkel mindenki jól jár, hiszen több lesz így a beoltott ember, és ez jótékony hatással lehet a vállalkozásukra is. 

Nem csak Ausztriában, de világszerte hatalmas problémát okoz már második éve a koronavírus járvány

Az oltások manapság elérhetőek mindenki számára (nyugati országokban főleg), de így is országonként változó a lakosság beoltási aránya, ami nagyon lassan emelkedik, viszont az új koronavírusos esetek és halottak száma drasztikusan növekszik. A kormányok az egyes országokban nem tudnák mit tenni és lezárásokat rendelnek el, hogy ezzel elkerüljék az egészségügy összeomlását. Vannak olyan országok ahol már elérték a kórházi kapacitásuk maximumát (Románia, Szlovákia, stb) és hamarosan az orvosoknak kell dönteni hogy ki kaphat intenzív ellátást, illetve lélegeztetőgépet, ami országonként változó, de véges számban elérhető a lakosságnak. 

Alexander Schallenberg osztrák kancellár ma arról is szólt, hogy február 1-jétől kötelezővé teszik az oltást az országban, mivel nem akarnak 'ötödik hullámot' és a lakosság 66%-a van csak beoltva.

Mit jelent ez az erotikus vállalkozásokra, vagyis az erotikus munkára nézve a jövőben? 

Ahogyan a cikkben szereplő bécsi szaunaclub tulajdonosa is elmondta, a vendégek száma csökken a koronavírus és annak különböző hatásai, illetve a lockdown-ok miatt is. Minden országra vonatkozik, hogy aki az erotikus vállalkozásokban dolgozik, legyen az tulajdonos, üzletvezető, recepciós, szexmunkás és sorolhatnám - mindenkit mélyen érint ez a globális válság! 

Mi a Red-Life csapata és a hirdetőoldalhálózatunk mindig teljesen függetlenül állt minden helyzethez, konfliktushoz vagy témához, legyen az politikai vagy akár most a COVID helyzet.

Viszont kötelességünknek érezzük kimondani azt, hogy minél tovább fog tartani a koronavírus járvány, annál több vállalkozás fog kivérezni és örökre bezárni! Ez negatívan fog érinteni mindenkit, legyen az munkát kereső vagy kínáló tagunk, hiszen ha csökken a kínálat, az magával húzza a keresletet is, ez örök szabály. Ha kiesnek a profi helyek és a nagy üzletek, de ugyanúgy a kis szereplők is, azt nagyon hosszú évekig fogja szenvedni a szexipar is. 

Mindenki maga dönti el kinek és minek hisz, vagy mit gondol a témáról de egy biztos:

Nincs alternatíva és nincs 'más' megoldás jelenleg a világon, csak a lakosság teljes körű beoltása! A mai napi statisztikák szerint a világon összesen 3,26 milliárd embert oltottak be koronavírus ellen és naponta 28,87 millió dózist adnak be. A forrást itt találod.