Súlyosbítanák Dr Love (V. Zsolt) büntetését aki a vád szerint fiatal magyar nőket közvetített ki svájci bordélyokba

Az ügyészség közleménye szerint a svájci erotikus munkahely vezetője 2010 és 2011 között havonta jutalékot fizetett az énekesnek a nők „prostitúciós tevékenységéből származó jövedelméből”. 

Az iparban ezt közvetítőnek ismerjük, aki anyagi juttatásokért cserébe szállít szexmunkások a tulajdonosoknak

Ha ez nem lenne elég, Varga milliós összegeket vett át három nőtől, azt ígérte nekik, hogy befekteti a pénzt, de ehelyett magára és az UFO együttesre költötte.

Szerencsére ezeknek a közvetítőknek a száma mára már elenyésző, köszönhetően a Red-Life működésének, ahol a munkát kereső lányok közvetlenül a tulajdonossal vehetik fel a kapcsolatot!

Az ügy elsőrendű vádlottját, V. Zsoltot tavaly novemberben kerítés, csalás és kitartottság miatt első fokon két év börtönre és hárommillió forint pénzbüntetésre ítélték.

A magyar nők külföldre utaztatásában közreműködő egyik társát, illetve az erotikus munka szervezésben, toborzásban és a tolmácsolásban részt vevő másik társát, egy korábbi szexmunkást, többrendbeli kerítés miatt egy-egy év börtönre, valamint 1,2 millió, illetve kétmillió forint pénzbüntetésre ítélték.

Az ügyészség mindhárom vádlott esetében a börtönbüntetés meghosszabbítása miatt fellebbezett, míg V. Zsolt védője felmentésért és enyhítésért, egykori társa, aki jelenleg jogi tanulmányokat folytat, pedig enyhítésért és a büntetett előélethez fűződő hátrányos jogkövetkezmények alóli mentesítésért nyújtott be fellebbezést. Az UFO-együttest alapító énekesnek az előzetesben töltött ideje miatt nem kellett börtönbe vonulnia.

A kerítéssel és csalással vádolt énekes elsírta magát vallomása közben, valamit nagyon sokszor elismételték azt, amikről már eddig is szó volt:

“Soha nem szerettem volna ilyen pulpitusnál állni” – mondta UFO Zsolti a tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon csütörtökön.