Magyarország nagyhatalomnak számít a webkamerás munka világában

Több, mint 25 élő műsoros webcam stúdió működik csak Budapesten.

Anna mondta el nekünk saját történetét a webcam munkáról.

Elszállt hitelük miatt vágott Anna a webcamos munkába, aki sose gondolta volna, hogy egyszer ilyen munkát fog végezni. Mint mondta ezt a munkát férje unszolására vállalta el. Egyik barátnője ajánlotta neki, aki hasonló ok miatt kötött ki ennél az élő műsoros internetes munkánál.

"Férjem nem féltékeny, mert végül is nincs testi kapcsolat a férfiak és én közöttem. Büszke rám, hogy így 31 évesen is megmozgatom a férfiak fantáziáját, de végül is csak ő kap meg."

Ő is szorult helyzete miatt vágott bele a webcam munka világba, mint a hozzá hasonló webcam modellek többsége. Az okok természetesen széles skálán mozognak, de meglátása szerint egyre több fiatal is végzi ezt a munkát a diák hitele vagy tanulmányai folytatása miatt.

szexchat munka

Webkam munkában mit takar a kiemelt fizetés, miért fizetnek az ügyfelek

"A fizetésem teljesítmény béres, de mégis a magyar átlag fizetés felett van a Privát műsorok miatt."

Elmondta nekünk, hogy ő azt a szexchat-oldal struktúrát használja, ahol ahol ingyenes, nyílt chatszobából invitálja a férfiakat privátba. operátorával együtt megbeszélik, hogy egy adott műsort mennyiért vállalnak, majd ha az ár megfelel az ügyfélnek akkor átmennek privátba. Elmondása szerint nekik egy műszak alatt általában 150-350 $ jön össze amin osztoznak.

A legkülönfélébb kéréseket is teljesítenie kell,  hiszen az ügyfél akkor visszajön

"Mikor elkezdtem ezt a munkát az webcam operátorom azt tanácsolta, hogy próbáljak nem kamuzni a kamera előtt, és amit csak lehet teljesítsek mert akkor a műsor hosszútávon eladható lesz."

A műsorok tartalma normál dolgoktól az extrémig terjed.

Egy átlagos munkanap is van extrém dolog, de mi is egy extrém dolog?

A webcam lány elmondása szerint vannak átlagos kérések úgy mint az erotikus tánc, vagy különböző erotikus játékok használata. De vannak extrém kérések is, ami elsőre mosolyogtató volt, de teljesítette pl: fújjon fel egy lufit vagy fesse ki a körmét. Ezen kívánságok abból is adódnak, hogy Anna igen erőssen festi ki magát, persze ezt a kamera is megköveteli, de ez mellett izgató jelmezeket (takarítónő, iskolás lány, titkárnő, vagy éppen ápolónő) hord munkája során.

De természetesen vannak olyan kérések is amit egyszerűen nem lehet stúdió körülmények között teljesíteni. A kérések között van olyan is amikor az ügyfél találkozni szeretne vele, amit úgy oldanak meg, hogy megbeszélik a találkozót, de nem megy el.

webcam modellek

Nagyon megszerette a webcam munkát, ameddig csak tudja folytatni fogja

Anna elmondása szerint nagyon tetszik ez a munka és ami a legjobb az anyagi helyzetét sikerült rendbe hoznia. A kamera előtt nem kamu műsort csinál, hanem ténylegesen lubickol a kamera előtt és ezért sok visszatérő vendége van. 

A lányok többsége, köztük Anna is, nem szeretné ha kitudódna mi a munkája és ezért inkognitóban szeretne maradni.

De van olyan lány aki nem titkolja azt, hogy mivel foglalkozik. Anna is került már nehéz helyzetbe foglalkozása miatt, a hazavitt szennyes ruhákat nem megfelelő odafigyeléssel terítette ki mosás után. Ő sikeresen megúszta kisebb mosolygás mellett.

Korábbi blog bejegyzéseink webkamerás munka témában itt található vagy - Erotikus munka férfiaknak, fiúknak