Ha eddig még nem tudtad eldönteni, hogy az erotikus munka melyik válfaját űzd, megpróbálunk segíteni a döntésben.

Azt eddig is tudtuk, hogy eladni bármit el lehet, akár használt bugyikat is, szerencsére vállalkozó kedvű egyének már létre is hozták az ehhez szükséges platformot. Ugyanis sokaknak vannak bizarr, őrült, beteg fétisei.

Ma már több olyan oldal is van, ami kifejezetten az intim szagokra, azaz a használt bugyikra szakosodott. Online megvásárolhatóak és eladhatóak, és ki-ki használja ízlése szerint.

Gyakorlatilag szinte bármilyen fehérnemű megvásárolható, tanga, csipkés, bundabugyi, csillogó, nem csillogó.

Természetesen ebben is élen járnak a japánok, náluk használt bugyi automaták is vannak szerte az országban, és kiváló megélhetési forrásnak számít a japán lányok között.

De nem kell ennyire messzire mennünk a vaterán is találunk olyanokat akik használt bugyikat árulnak.

Viszont a red-life.net oldalon eladó - kiadó hirdetések is elérhetőek számotokra, ahol erotikus munka céljából kiadó szobák vagy komplett erotikus vállalkozások vannak. Több 100 kiadó szoba, apartman elérhető olyan lányok számára akik nem szeretnének leadni a pénzükből és önállóan dolgoznának. 

Ezen kívül sok az erotikus munkához szükséges tárgyak, ingatlanok, segédeszközök is elérhetőek. Nézz körül az eladó, kiadó kategóriában és böngéssz kedvedre.