A vírus miatt átmenetileg elvesztették ügyfeleiket a szexmunkások, a webkamerás munka jelenleg az egyetlen reményük

Egy közvetítő ügynökségen keresztül jutottam el Izabellához, pontosabban ahhoz a lányhoz, aki ezen a néven hirdeti magát szexmunkásként két szakportálon. Tizenegy éve dolgozik a szakmában, az utóbbi időben kétlaki éltet él. Fél évet Svájcban dolgozik erotikus bárokban, aztán fél évig itthon, a privát lakásán fogad vendégeket, akik szexuális szolgáltatásokat hirdető oldalakon lelnek rá. Két éve önkénteskedik is egy holland erotikus munkát végző lányokat védő alapítványnál: külföldön dolgozó szexmunkásoknak tart felvilágosító órákat arról, hogyan védhetik a jogaikat - tudjuk meg a 24.hu cikkéből.

Izabella január végén jött haza Svájcból, és munkába állt idehaza. Úgy tudja, kint már nincs magyar kolléganője. Amikor pörög a biznisz, heti harminc kuncsaftot szolgál ki, két hete viszont már csak öt vendége volt, a múlt héten pedig egy sem. A túl nagy rizikó miatt egyébként sem fogadna senkit. Illetve egy kitartó telefonáló elérte nála, hogy egy órán át kutyát sétáltasson vele, szigorúan megtartva a kétméteres távolságot egymástól. Általános dolgokról beszélgettek, közben a férfi többször kérte, hadd érjen hozzá, de hiába.

Izabella tízezer forintot kért hatvan perc „tapizásmentes” kutyasétáltatásért. A veszélyhelyzet előtt ennyi idő testi érintkezéssel húszezer forintba került volna.

Izabella azt mondja, amióta nincsenek üzleti találkák, azóta erotikus hirdetéseit, pontosabban a fotóit egyre többen nézegetik. Az egyik oldalon csak az ő képeire naponta hatezren kattintanak, de a telefont senki nem emeli fel. A kliensekből így kukkolók lettek - épp ezért gondolt webcam modell munkára.

test

Angol BDSM és fétis tárgyakat kínáló bolt rendkívüli adománya a koronavírus elleni harchoz

Nagy-Britanniában működő fétisbolt a pornó filmezéshez használt, és a

2020-04-02  EROTIKUS MUNKA BLOG

A szexoldalakon a legtöbb lány kiírta, hogy a járvány végig nem dolgozik. Tőlük az oldal üzemeltetői nem kérik a havi tizenötezer forintos díjat. Izabella szörnyűnek tartja, hogy akadnak lányok, akik még most is dolgoznak. Azt mondja, a kockáztatóknak nincs sok vendégük, mivel a profiljukon szinte egész nap látható a zöld jelzés, ami azt jelenti, hogy szabadok. Ráadásul ebben az időszakban jobbára nem a megbízható vendégek jönnek.

Ő is - mint sokan mások - azt tervezi, átmenetileg átáll a webkamerás munkára, a vendég ez esetben a számítógép előtt ülve instruálhatja szexpartnerét. Izabella még nem szerezte be a szükséges technikai eszközöket, nincs is tisztában azzal, melyik lenne az alkalmas hang- és képrögzítő eszköz. A húszezerbe kerülőt vegye meg vagy a százezrest? Tart tőle, hogy az első virtuális melójánál ügyetlen lesz a kamera előtt. A legnépszerűbb webkamerás oldalnál szeretne dolgozni, azt mondja, ott húsz százalékot kérnek el a bevételből. Amíg össze nem jön a szerződés, addig a régi fényképeit töltögeti fel egy előfizetős oldalra. Onnan az első héten 30 dollár bevételre tett szert.

Az online világ teljesen új lesz számára. El sem tudja képzelni, hogy fizikai kontaktus nélkül hogyan tudja majd űzni a hivatását. De a törzsvendégeknek sem könnyű. Hosszú távon bajba lesznek, de meg kell érteniük: a vírusvész idején nincs fizetős szex.

Egyértelmű, hogy jelen helyzetben megszaporodtak a webcam ügynökségek hirdetései, amiben webkamerás modelleket keresnek, kezdőket is

A Red-Life oldalain megugrottak a webcam munka hirdetések, ami jelen helyzetben kiutat nyújthat azoknak a lányoknak, akik otthonukban ragadtak. A feltételeknek nem nehéz megfelelni, tekintettel ara, hogy munkához alkalmas ruhák, kiegészítők, stb. alap esetben van a szexmunkás lányoknak, így csak a webkamerát kell beszerezni, és már kezdhetünk is neki.