A 21 éves Emily mesélt nekünk milyen az élete kitartott lányként

Közösségi oldalon szörfözgetve pillantottam meg egy beírást, hogy az egyik barátnőm "Bőkezű támogatót keresek...". Innen merítettem az ötletet, hogy én is feladok egy hirdetést.

De mit is rejt a "Bőkezű támogatóm keresem" kiírás?

Egyre több egyetemista hirdeti magát erotikus oldalakon, támogatót keresve, hogy az iskolájukat finanszírozni tudják. Így keresve egy "Bőkezű" támogatót azért, hogy az iskolájukat és egyben életüket is jobb körülmények között tudják folytatni. Az esetek döntő többségében a támogatás egyféle bensőséges, bizalmi kapcsolat, amiben nem csak a szex játszik szerepet, hanem a közösen eltöltött idő, szórakozás ami jelenthet akár egy jó kedélyű vacsorát, vagy extrémebb elfoglaltságot is ami akár lehet egy BDSM (Erről itt olvashatsz bővebben!) kapcsolat. A szexmunka, nem feltétele a támogatásnak, de sok esetben nagyban hozzájárul a támogatás mértékéhez.

De kik is a sugarbabyk?

Nem szeretem a kitartott kifejezést, a sugarbaby sokkal cukibb...
A sugarbaby kifejezéssel azon támogatott lányokat és fiúkat, igen itt sok esetben a fiúkat is sugarbabynek hívják, bár a sugarboy kifejezés lenne a megfelelő, de mivel a támogató személye általában idősebb így a sugarbaby kifejezés vonatkozik a fiatal lányokra és fiatal fiúkra egyaránt.

A legnagyobb félreértés 

Nem tartom magam prostituáltnak, mert én döntök mindenben...
A támogatómat keresem nem egyenlő a prostitúcióval, hiszen a támogatást kérő nem csak bájait ajánlja fel, hanem azt, hogy kísérőként menjen a támogatóval. Persze vannak olyan támogatók akik a szexet is elvárják, de nem mindről jelenthető ez ki. Sőt az esetek döntő többségében elsőre nem is jön létre szexkapcsolat. 
bőkezű támogatót keresek

Az első lépés megtétele nehéz

Az ötlet megvolt, a hirdetés szövege... na ez már nehezebb, de a legnehezebb a hirdetés elküldése...
Emily, visszatérve ő kérte nevezzem így, mert ezt a nevet használja a hirdetéseiben, az ötleten elgondolkozott, és megírta saját támogatóm keresem hirdetését. Első hirdetésében megpróbált mindent belefogalmazni, ami szerinte csak részben sikerült. Mára viszont rutinosan írja meg az új hirdetését, sőt mint mondja sok esetben nem elég a jól megfogalmazott hirdetés vagy egy jó kép, hiszen csak akkor számolhat megfelelő támogató jelöltre, sugardaddyre ha a hirdetése kitűnik a többi hirdetés közül, így mára már nem gondolkozik azon, hogy hirdetését kiemelje vagy sem. A kiemelt helyen lévő hirdetést többen megnézik.

A megfelelő támogató kiválasztása

Számomra a legfontosabb az, hogy az iskolámat eltudjam végezni, hogy utána végre anyagi biztonságba tudjak élni.
Sok fiatal egyetemista támogatásra szoruló él szegényebb körülmények között, ami nagyban nehezíti tanulmányaikat Emily is közéjük tartozik. Azonban azzal, hogy mert támogatót keresni elsősorban ahhoz, hogy iskolai költségeit fedezni tudja sokkal jobb cipőben van mint többi társa. Neki sikerült elvárásainak megfelelő támogatót keresni elsőre is, bár a köztük lévő életkorkülönbség magas volt, a fiatalos felfogás nagyban segítette a kapcsolatukat. Emily elmondta, hogy a támogatóval sok szép közös időt töltött el, de mindvégig sikerült csak baráti támogató kapcsolatot megtartania.
A második támogatómmal sokszor lefeküdtem, de egyáltalán nem bánom...
A második támogató volt Emily leggálánsabb támogatója idáig, jelenlegi lakás is amiben lakik a támogató adta neki használatra, a tanulmányai elvégzéséig. Szerinte ő volt a legbőkezűbb és a legkifinomultabb. Vele megtört a jég a támogatóval szexkapcsolata is megvolt. Tulajdonképpen ez is egyfajta erotikus munka, csak körülmények egészen mások mint a normál szexmunkák esetében.
Szinte minden esetben a támogatóm és köztem megmarad a baráti kapcsolat, amit ápolunk is, így sokszor ülünk le egy pohár bor mellé beszélgetni.
A fiatal lány mosolyogva beszélt arról, hogy a támogató kapcsolatai nem merülnek homályba, nem vesznek el múlt sötétjébe, hanem a mai napig aktív része életének. Sokszor támogatóját is felhívja egy sikeres vizsga vagy szigorlat után, de volt rá példa, hogy nem csak iskolai ügyben hívta fel, és beszélte meg. Emilyn látszik, hogy élvezi a kitartott létet, annak összes előnyét.
Máig nagyon félve megyek el egy új támogatóval találkozni, mert az első kontaktus dönt nálam.
Az első találkozás mérvadó, ezt biztos, mert a támogatást adók, sugardaddyk itt döntenek a továbbiakról. Emily eddigi támogatói között volt aki előre leírva hozta a listát miért mit ad, és volt olyan aki csak a szavát és a pénztárcáját hozta magával. Mint mondta néha félve ment el a találkozóra, de a vágy a jobb életre felül kerekedett rajta, ami látszik is a rajta.
támogatót keresek

Megéri támogatót keresni?

Mindenképpen megéri támogatót, sugardaddyt keresni, sokkal nagyobb biztonság vesz körül.
Emily még minimum 3 évig fog tanulni elmondása szerint és addig szeretné ha támogatást kapna azoktól akik idáig is támogatták, finanszírozták tanulmányait. A tanulmányai végig biztosan fog támogatót keresni. A hirdetőoldalon csak akkor hirdeti magát, ha éppen nincs támogatója. Idáig 6-7 támogatóval hozta össze a szerencséje, volt aki kijelentette, hogy bőkezűen támogatja, de a szexnek is benne kell lennie, és volt olyan is akinek nem volt fontos.
De nem vagyok elveszve, mert közben beugrósként pincérlányként is dolgozom egy bárban.
Nincs kiszolgáltatva az eltartójának 100 százalékban, nem is szeretné, de a támogatás nélkül nem jutott volna el tanulmányaiban idáig. Szemeszterenként közel egy rengeteg pénz kell, amihez a beugrós állás kevés, viszont a támogatással ami sok esetben egy bulizásnak is beillik jól kiegészíti a tanulmányai költségeit.
Azzal, hogy sugarbaby vagyok a tanulmányaim végére nem lesz tartozásom, sőt lesz egy kis induló tőkém is.
Emily azzal, hogy támogatói segítik, és elmondásai alapján bőven segítik, van némi tartaléka is, hiszen nem tudja előre mikor lesz támogató nélkül. Volt olyan támogatója aki sokkal bővebben jutalmazta szolgálatait. Persze ehhez Emilynek is többet kellet adnia magából.
A legnagyobb árnyoldal, hogy hirdetni is kell magamat, és nem is titkoltam soha, hogy sugarbaby vagyok.
A környezetéből sokan megbélyegzik azzal, hogy iskoláira a pénzt mivel keresi meg, de elmondása szerint sokan meg sem várják azt, hogy miben is rejlik ennek a varázsa, hanem egyből negatívan állnak hozzá.
De ezt megtanultam félresöpörni... Hiszen a családom támogat benne...
Emily a lehető legjobban kezeli ezt a helyzetet, és talán az ő gondolatmenete a jó.

Üres a zsebet, tovább szeretnél tanulni te is?

Ne gondolkozz tovább, adj fel hirdetést a Red-life oldalon Támogatóm keresem kategóriába, a hirdetésedet ne felejtsd el kiemelni, vagy jelentkezz oldalunkon erotikus munka ajánlataink egyikére, hogy tanulmányaidat biztonságba el tudd végezni, tartozások nélkül.