Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Sziasztok lànyok!

Beszéltek egy kicsit németül vagy angolul, önàllóak vagytok és a sajàt főnökötök szeretnétek lenni?

Itt a lehetőség, próbàld ki magad kanton Zürichben! Teljesen felújitott privàt lakàsok kiadóak!

A munkàhoz minden segítséget megkapsz az elején!

Minimális német vagy angol tudás szükséges, mert te kezeled a telefont! Recis nincs! 

A LAKÁSBAN A GUMI NÉLKÜLI SZEX SZIGORÚAN TILOS! AZONNALI KITILTÁST VON MAGA UTÁN!

A lakàs ára: 130 CHF naponta.

Kedves és jó szervizü dolgozni nem rest lànyok elég szép összegeket meg tudnak keresni. Molettebb/ teltebb lànyokat is szeretettel vàrok, ti is tudtok szép pénzeket keresni. Légy àpolt és kedves a vendégekkel. 

A lakàs àra tartalmazza: hirdetés készitése, feladàsa, munkaeszközök, ENGEDÉLY elintézése, Wi-Fi, főzési és mosàsi lehetőség (mosó-és szàritógép a lakàsban).

A lakàs àra NEM tartalmazza: Hirdetés ÀRA, enni illetve innivaló, utazàsi költség (NEM tudom megelőlegezni).

Tovàbbi tudnivalók a lakàsról:

Uster kanton Zürich harmadik legnagyobb vàrosa, 30000 lakosú. A lakàstól gyalog 5 percre a vasútállomás, Migros, Kiosk, két kisebb bevàsàrlóközpont. Vonattal 15 perc alatt bent vagytok Zürich (Hauptbahnhof) belvàrosàban.

Strici, férj, barát, családtag nem jöhet!

Csak megbízható és ÖNÁLLÓ lányok jelentkezését várom. Itt ti kezelitek a telefont, ti osztjátok be az időtöket, nincs főnök. A hirdetés (németül) elkészítése benne van a lakás árában, a HIRDETÉS KÖLTSÉGEIT TE ÁLLOD, viszont így te határozod meg, hogy hol és mennyit hirdetsz. Ezzel kapcsolatban érdeklődjetek nálam nyugodtan. Nekem a hirdetés megírásáért nem kell fizetni, csak a weboldalnak ahol hirdetsz!

Szükséged van egy saját svájci Sim kártyára, hogy tudd fogadni a vendégek hívásait. Ha nincs, akkor itt is be tudod szerezni, a lakástól 5 percre található Melectroniscbol. M-Budget Sim kártya 20 Frankba kerül, és helyben aktivàljàk neked.