Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Sziasztok lànyok!

Beszéltek egy kicsit németül, önàllóak vagytok és a sajàt főnökötök szeretnétek lenni?

Itt a lehetőség, próbàld ki magad kanton Zürichben! Teljesen felújitott privàt lakàsok kiadóak! Kizáròlag dekoratív és a környezetére igényes lányoknak!!

Csak akkor keress, ha vagy nem jàrt le a 90 napod itt svàjcban, vagy màr engedéllyel rendelkezel.!

Minimális német tudás szükséges, mert te kezeled a telefont! Recis nincs!

A lakásban gumi nélküli szex tilos!

A lakàs ára: 130 CHF/nap (7 napra)

150 CHF/nap (kevesebb mint 7 napra)

A lakàs àra tartalmazza: hirdetés készitése, feladàsa, munkaeszközök, ENGEDÉLY elintézése, Wi-Fi, főzési és mosàsi lehetőség (mosó-és szàritógép a lakàsban).

A lakàs àra NEM tartalmazza: Hirdetés ÀRA, enni- illetve innivaló, utazàsi költség (NEM tudom megelőlegezni, ez nem Studió).

Tovàbbi tudnivalók a lakàsról:

Uster kanton Zürich harmadik legnagyobb vàrosa, 30.000 lakosú. A lakàstól gyalog 5 percre a vasútállomás, Migros, Kiosk, két kisebb «bevàsàrlóközpont». Vonattal 15 perc alatt bent vagytok Zürich belvàrosàban.

Sok vendég jön Zürichböl, törvényszigoritàsok miatt több helyet is be kellett zàrni, utcai prostitució már a Langstrasse-n sem engedélyezett. Usterben nincsen konkurrenziàd, a studio, ahol magyar lànyok dolgoztak màjusban bezàrt. Europai lànyok nem dolgoznak a városban.

A lakàs teljesen felújított. Férj, barát, családtag nem jöhet! 

Csak megbízható és ÖNÁLLÓ lányok jelentkezését várom. Itt ti kezelitek a telefont, ti osztjátok be az időtöket, nincs főnök. A hirdetés (németül) ELKÉSZÍTÉSE benne van a szoba árába, a HIRDETÉS KÖLTSÉGEIT TE ÁLLOD, viszont így te határozod meg, hogy hol és mennyit hirdetsz. Ezzel kapcsolatban érdeklődjetek nálam nyugodtan. Nekem a hirdetés megírásáért nem kell fizetni, csak a weboldalnak ahol hirdetsz!!! 

Szükséged van egy saját svájci Sim-kártyára, hogy tudd fogadni a vendégek hívásait. Ha nincs, akkor itt is be tudod szerezni, a lakástól 5 percre található mobil zone-tól. M-Budget Sim kártya 20 Frankba kerül, de van többféle szolgáltató.