Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

A zürichi milliomosok kedvenc helyei várnak Aargau kantonban a JOY MODELS luxus privát lakásaiban

Februártól megemeltük az árainkat és eltöröltük a 'quicky' programot (csak 30 perctől indulunk)!

A Joy Models Aargau kantonban lévő profi módon irányított privát lakásai kínálják számodra a legjobb keresetet, ha 18 és 35 év közötti vagy és egyedi munkalehetőséget keresel, ahol meg is becsülnek. A magyar származású hölgy tulajdonos kedves és maximálisan korrekt feltételeket kínál számodra. Szinte csak magyar lányokkal dolgoznak de más nemzetiségű lányok is vannak néha. Minden lánynak saját szobája van, maximális diszkrécióval és minden munkaeszközt biztosítanak számodra.

Naponta akár 40-50 vendég vár rád, csapj le rájuk most!

Zürichtől alig fél órányira Waltenschwil festői szépségű városában találod az egyik Joy Models privát lakást, míg a másik Rothrist városában ami fél úton van Basel és Luzern között. Lehetőséged van váltogatni a helyeket, hogy a lehető legtöbb vendéget elérd. 

Konkurenciamentes helyen lévő üzletek jó megközelítéssel, exkluzív berendezéssel és profi marketinges csapattal, hogy NEKED LEGYEN A LEGTÖBB VENDÉGED!

Aargau kanton egy igazán gazdag és sok vendéggel rendelkező terület, ahol az erotikus munka teljesen legális, a munkavállalási engedélyt természtesen mindenkinek előre elkészítik, így neked csak dolgozni kell és még a kiutazást is megelőlegezik!

Svájc méltán egyik leghíresebb és legszebb városában dolgozhatsz, ami turisztikai és üzleti központ is, így a legtöbb pénzt viheted haza. 

Jó hangulatú vidám és profi csapat kedves recepcióssal és tulajdonosnővel

Magas árak, Magyar tulajdonosnő, Kiutazás előlegezve.

 50% a leadó és az extrák ára tisztán a tied, így az átlagos kereset heti 5-6000 CHF tisztán!

Az 50%-os leadó tartalmazza a profi hirdetéseid árát, a munkaeszközöket, tisztítószereket, recepciós bérét, kávét és alkoholmentes italokat, a wifi internetet, az adót a munkád után és munkavállalási engedélyt is, illetve ebből az összegből fizetik a lakás bérletét és rezsit, illetve az üzlet saját adóját is, ami Svájcban nem kis összeg. 

  • Óriás vendégkör és stabil, állandó forgalom vár rád
  • Profi képeket készítenek rólad ha még nem rendelkezel erotikus portfólióval
  • Az összes fontos svájci erotikus hirdetőoldalon kapsz profi hirdetéseket, amivel eléred a legtöbb vendéget
  • Kiváló hangulat, stresszmentes munkakörnyezet és barátságos tulajdonosnő vár
  • Nincsenek rejtett apróbetűs részletek, véletlenül kihagyott fizetni valók
  • A kiutazásban maximális segítséget kapsz és megelőlegezik számodra
  • Legális munkavállalási engedélyt kapsz
  • Rugalmas termínek, akár 1 hétre is mehetsz
  • Német nyelvtudás nem feltétel de előny
  • Nincsenek kötelező extra szervizek

 Amit erről a svájci erotikus munkáról tudni kell:

A Joy Models erotikus munka kínálata egy igazán jó ajánlat minden magyar lány számára aki olyan lehetőséget keres, ahol magyar a tulajdonos és recepciós, illetve a kiutazást megelőlegezik és persze a kereset és árak is magasak! 

A tulajdonosnőnek már Németországban több nagyvárosban sok-sok éve működnek üzletei, így 10 éves tapasztalattal a háta mögött pontosan tudja mire van szükség ahhoz, hogy gyorsan a lehető legtöbbet keresd erotikus munkával. Számára nem az a fontos, hogy aznap meggazdagodjon, hanem hogy mindenki elégedett legyen!

A luxus privát lakás teljesen felszerelt, nézd meg a galéria képeken milyen minőségű bútorok és kiegészítők vannak itt! Főzési, mosási lehetőség és a közelben minden megtalálható, akár bevásárolni akarsz vagy pénzt küldeni haza. Ez nem erotikus klub, vagy laufhaus, ide a vendégek rendszerint előre bejelentkezve érkeznek a hirdetésekre reagálva, de sok becsöngető új vendég is van. A lányoknak nem kell egész nap az ajtóban állva várni, de munkaidőben szépen kisminkelve és dekoratívan kell dolgozni. 

Csatlakozz Te is a Joy Models csapatához, próbáld ki milyen profi hirdetésekkel dolgozni korrekt leadóval, barátságos környezetben, maximális diszkrécióval és privát szférával
Magyar – english – deutsch – русский – românesc!

ÚJDONSÁG / Nézd meg videó hirdetésünket is!