Csatlakozz a TELEGRAM csatornánkhoz, ahol a legjobb hirdetéseket, legújabb híreket, illetve fontos információkat osztunk meg!

profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

Csatlakozz a TELEGRAM csatornánkhoz, ahol a legjobb hirdetéseket, legújabb híreket, illetve fontos információkat osztunk meg!

2023-07-10
(frissítve 8 hónapja)
1258
megtekintés

'Privát lakás, extrák a tied, kiutazás fizetve' - a rövid felsorolások mögötti tartalomról most megtudhatod a valóságot!

'Privát lakás, extrák a tied,

Mit jelentenek az erotikus munka hirdetésekben használt rövid kifejezések?

Ha már találkoztál erotikus munka hirdetésekkel, biztosan neked is feltűnt, hogy vannak hirdetők akik a hirdetési szöveg megírásakor a minimumra törekednek, ezáltal csak telefonon tudsz érdeklődni az adott erotikus munka részleteiről, de a profi tulajdonosok, üzletvezetők hosszú, tartalmas hirdetési szöveget írnak (iratnak), hogy mindenre megkapd a választ előre is - ezzel gyorsítva a jelentkezés és munkába állás folyamatát.

Ettől függetlenül ezek az erotikus munkát kínáló hirdetők ugyanúgy állnak rendelkezésre ha kérdésed lenne, de sokkal egyszerűbb kiválasztani számodra a megfelelő munkaajánlatot ha minden kifejezéssel tisztában vagy. Ehhez adunk egy mankót, mire figyelj és mik azok a feltételek, amik mindenképp megkönnyítik a erotikus munkád külföldön és belföldön egyaránt.

Egy jó szexmunka hirdetés tartalmas és minden lényeges információt tartalmaz az adott erotikus munkáról!

Privát lakásoknál előforduló kifejezések

A leggyakoribbal kezdünk, mivel a magyarországi erotikus munkák esetében és a külföldi kínálatban is egyaránt a legnépszerűbb helyszín. A privát lakás egy olyan társasházi épületben lévő engedéllyel rendelkező lakás, apartman, ahol legálisan, otthonos körülmények közt és ami még fontosabb, diszkréten tudod fogadni a vendégeidet.

Ez sokat számít, mivel a férfiak (a szexmunkás vendégei) nagyobb része nem szeretné, ha mindenki tudna a szabadon eltöltött óráiról, így pedig egy csendes lakóépületbe csenget fel, ahol csak ti ketten tudjátok mi fog történni. Általában - mivel ezek a privátlakások max 2-3 szobásak - nem mindig szokott lenni recepciós a helyszínen, inkább olyan szexmunkásoknak megfelelő választás, akik önállóan tudnak dolgozni az erotikában.

A 18+ munkalehetőségek közül találsz 1 szobásat is, ahol teljesen egyedül vagy, ha te így érzed jól magad, vagy több szobásat is, ahova érkezhetsz barátnőddel vagy más is fog melletted dolgozni.

Tehát a privát lakás a legnépszerűbb formája az erotikus munka végzésének, mivel otthonos - barátságos - akár romantikus is lehet!

Extrák a tied...

Van az alap szerviz és vannak az extrák.

Akiknek van tapasztalatuk az erotikus vagy escort munkákkal, nem kell részletezni, azonban ha még kezdő vagy, célszerű a kiválasztott munkaajánlatra jelentkezés közben elkérni annak a helyi 'üzleti' weboldalát, ahol feltüntetik milyen extrák vannak, mennyiért és mi tartozik bele az alap szervizbe az adott erotikus vállalkozásnál.

Ez mindenhol más (idő, ár változik) és ha nem találsz a weboldalon információt, jelentkezéskor mindenképp kérdezz rá mi számít alapnak és extrának.

Ha az extrák a tied mondat szerepel egy hirdetésben, az nem azt jelenti, hogy mindent is vállalnod kell, hanem te döntöd el, mi az amit nyújtasz - a minimum árat szabhatja meg az üzlet- és ennek az összege mind a tied tisztán, azaz nincs leadó belőle. Százalékos rendszerű munkaajánlatoknál fogsz csak ilyennel találkozni, mivel ebben az esetben az extrákból nem "adsz le" csak az alap szervizből...

Kiutazás fizetve / előlegezve / segítünk

Ez a lehetőség mindig a magyar lányoknak él, mivel profi magánbuszhálózatok indulnak több városból / pályaudvarról, és egészen az erotikus munkahelyig visznek.

Előnye, hogy általában este / éjjel fogsz megérkezni, így rögtön másnap munkába is tudsz állni, a buszon pedig tudsz pihenni. Természetesen többször megáll, ha bárkinek mosdóra kellene menni, vagy megéhezik stb, sőt már vannak WIFI-s buszok is, így könnyen el tudod ütni az időt.

Amikor megelőlegezik a kiutad, akkor lényegében a tulajdonos kifizeti neked érkezésedkor az utazásod díját a buszos cégnek, azonban ezt később, a keresetedből vissza kell adnod a tulajdonosnak. Ha nem előlegezi, hanem ki is fizeti neked - erre is van példa, új lányok esetében több helyen alkalmazzák - akkor nem kell visszafizetned, azonban az előre megbeszélt termined idejét ki kell töltened (általában 2 hét).

Busz esetében több idővel kell számolnod, mintha repülővel mennél, cserébe viszont olcsóbb, és több poggyászt tudsz magaddal vinni, akár kistestű kutyád is, mivel kényelmesen elfér minden. Azért ha egy jó termin végén bevásárolsz egy plusz böröndnyi ruhát, akkor sokkal egyszerűbb így...

Takarítás - neked kell vagy nem?

Ahol nincs semmi beleírva a hirdetésbe a takarítással kapcsolatban, ott általában az ott dolgozó lányok tartanak rendet maguk után.

Vannak olyan erotikus szalonok, ahol ezt annyira komolyan veszik, hogy pénzt vonnak le attól, aki nem végzi el a takarítást. Így tehát, ez is olyan kérdés, amit mindenképp kérdezz meg a tulajdonostól, ne érjen meglepetés később. Az teljesen egyértelmű, hogy a vendéged nem szeretnéd igénytelen körülmények közt fogadni, így magad előtt és után mindig tarts rendet, viszont ha neked kényelmesebb ha már figyel oda a "nagytakarításra" akkor érdemes olyan hirdetést keresni, amibe fel van tüntetve a takarítás.

Ezesetben rendszeresen fog érkezni takarító szolgálat vagy a házvezetőnő felel a rendért, és neked nem lesz rá gondod. A legtöbb helyen a recisek és "hausdame"-k vásárolnak be mindent amire szükség lehet, és végzik a takarítást is.

Saját szoba, diszkréció

Nagyon fontos pontja az erotikus álláskeresésnek, ha nehezen viseled más lányok közelségét. Ha a munkahely kínál saját privát szobát, az azt jelenti, hogy te kizárólag egy szobában dolgozol, azért te felelsz, ott hagyhatod a munkaeszközeid stb.

Bizonyos helyeken ez az alvó szobád is, de van ahol a szállás külön van teljesen azaz az erotikus munkád nem abban a szobában végzed ahol alszol, pihensz.

Ahol nincs kiírva a külön szoba lehetősége, ott gyakoribb az a helyzet, hogy éppen aktuálisan a "szabad" szobába tudsz menni a vendégeddel, ezesetben viszed magaddal a saját holmidat amire szükséged lehet, majd pedig rendben hagyod magad után. Arra kérdezz rá a hirdetőnél, hogy az alvás / szállás hol lesz számodra, mert ritka esetben olyan is előfordul, hogy egy idegen lánnyal van közös szobád, ahol egy ágy jut kettőtökre.

Prémium hirdetések...

A hirdetés a legfontosabb ha bármelyik országban pénzt szeretnél keresni erotikus munkával, még akkor is, ha egy Laufhausban dolgozol. A hirdetésed lehet diszkrét is, tetoválások és arc kitakarásával, azonban csak így találnak meg a leendő vendégeid. Azokon a helyeken tudsz a legjobban keresni, ahol nem csak egyesével az ott dolgozókat hirdetik, de magát az adott erotikus üzletet, minden lehetséges felületen.

Külföldön sokkal szabadabban lehet reklámozni, óriásplakátok, TV, újságok, ami azt jelenti, hogy egy PRÉMIUM HIRDETÉS-től minimálisan elvárható a TOP 2-3 helyi országos erotikus szexpartner oldalon saját hirdetés (setcard). Minden esetben kérdezz rá arra, hogy lesz 1 külön saját hirdetésed és milyen weboldalakon? Ebből már azonnal látni, tudni fogod, hogy komoly helyről van szó.

Bejelentés fizetve / extra költség?

A munkavállalási engedély bizonyos országokban, sőt tartományokban / kantonokban (Svájc) ingyenes, de van ahol fizetni kell az adódat magad után.

Ausztriában ehhez hozzá jön még az egészségügyi alkalmassági is + kiskönyv. Így jelentkezéskor fontos letisztázni, mire számíthatsz, ha esetleg a hirdetésben erről nem találnál pontosabb leírást. A bejelentés a legális erotikus munkahelyeken elengedhetetlen, azonban azt vedd figyelembe, hogy ez téged véd! A legtöbb helyen a leadód tartalmazza bejelentési költségeidet és adódat, de van ahol bizonyos kisebb összeget naponta elkérnek a ledolgozott napok után.

Pánik gomb / kamera / biztonsági szolgálat

Nem kell aggódni, a pánik gomb nem azért van, mert olyan rossz környéken lenne a munkahely amire jelentkeznél, csupán egyszerűen vannak olyan régiók, ahol kötelezővé tettét a szexmunkásokat védő óvintézkedéseket. Így ezeken a helyeken a tulajdonosnak kötelező volt a falba épített pánik gomb rendszer kialakítása. A kamera ami a bejáratot figyeli nagy előnyt nyújt számodra, mivel már ott eldöntheted, hogy ki az akit fel akarsz engedni és ki az akit/akiket nem. Sok helyen már a csengő melett az ajtó külső felén is kamera van, így eldöntheted azt is, kit engedsz be!

Százalékos leadó

Lehet 60:40% vagy 50:50%, vagy egyedi elszámolás!

Ami közös a százalékos leadókban, hogy a bruttó bevételed után fizeted ki. Tulajdonosa válogatja, hogy ebbe mi tartozik bele, tehát ez is egy muszáj rákérdezni történet, mivel van ahol az extrákból is kell leadni, de a legtöbb helyen az külön van és teljesen a tied. Az, hogy a takarítás, adó, szállás benne van-e vagy külön fizetendő, az már a jelentkezésnél is fontos kérdés.

Alapvetően arany szabály, hogy a 50%-os leadónál semmilyen egyéb más kiadásod nem lehet (legalábbis Svájcban), míg a 40%-os leadónál a tulajdonos kérhet tőled kisebb összege(k)et adóra, takaritásra.

Másik alapvető információ, amivel kevesen vannak tisztában, hogy a %-os leadó nem ajándék, nem bűncselekmény, és nem illegális.

Ebből az összegből tudja fizetni az adott erotikus vállalkozás üzemeltetője a rezsit, ingatlan bérleti díját, a Te hirdetéseid + a üzlet saját hirdetéseit, munka és higiéniai eszközöket, recepcióst aki kezeli a telefont és vendégeket helyetted, akár a kiutazásodat is és a lényeg az adót, munkavállalási engedélyt és minden egyéb kiadást, ami az erotikus vállalkozás üzemeltetése miatt szükséges (igen a könyvelő is ide tartozik például).

Fix leadó, vagy bérleti díj (miete)

A fix leadós helyeknél napi vagy heti leadót (Miete) fizetsz, értsd úgy, mintha albérletet fizetnél. Itt nem számít hány vendéged van, mennyi és milyen extrát csinálsz, csak azt az összeget fizeted ki, ami a bérleti szerződésen szerepel. A fix leadós helyeknél viszont magad kezeled a telefont, a hirdetésben tudsz segítséget kérni, de annak a költsége is általában akkor a tied. Minden egyéb kiadás is téged terhel, ami az adót, munkaeszközöket, hirdetéseket illeti.

"5000 CHF kereset egy hét alatt"

Nem, ez nem azt jelenti, hogy amint lejár az 1 hetes termin, a kezedbe adják az 5000 frankot.

Ezek a számok a például svájci erotikus munka hirdetésekben mindig egy átlagot mutatnak, hogy abban az esetben, ha te is mindent beleadsz, ennyit tudsz keresni. Ez függ a képeidtől, mennyire nézel ki ugyanúgy mint a képeket, függ a szervizedtől, a hozzáállásodtól és hogy mennyire tudsz kedvesen és könnyen ráhangolódni a vendégedre.

A megfelelő ruházat, cipő, kiegészítők, smink és egy mosolygós személyiség könnyedén hazaviszi ezt az összeget, azonban ha nagyon látványosan nincs kedves semmihez, akkor ennek töredékét fogod csak keresni, sőt, a vendégek írhatnak az élményről egy negatív fórum posztot is, ami nem csak a te jövőbeni termineidet határozza majd meg, hanem a hely színvonalát is csökkenti - így a tulajdonos nem biztos, hogy ad legközelebb is időpontot neked.

Munkához szükséges eszközök biztosítva

Ebben nagyjából minden benne van, amit használni fogsz az ott töltött időd alatt. Akár erotikus stúdió, akár privát lakás akás szalon, a tisztitószerek, WC papír, ágynemű, konyhai eszközök stb, mind kéznél lesznek, nem kell magaddal cipelned a buszon semmit. Lényegében tehát úgy tudod átvenni a szobád / lakást, hogy csak a saját holmidra lesz szükséged. Ebben a kategóriában benne van természetesen a vendégeddel használt dolgok is, tiszta törölközők, papírtörlő, egyéb kiegészítők a szobában.

Profi fotózás biztosítva

Mivel azt már tudjuk, hogy a fotóktól függ a kereseted, így - főleg ha százalékban vagy - a vezetőségnek is érdeke, hogy a legjobb oldalad mutasd be a vendégeidnek online. Az első benyomás a legfontosabb és nem elég a profi hirdetési szöveg. Ezért sok helyen biztosítanak fotóst, akivel partnerkapcsolatban van az erotikus üzlet, így mindig ha új lány érkezik, ő kiérkezik címre és készít rólad pár friss, profin beállított fotót, amit természetesen kicsit retusál is a végén. Ez neked jó deal, mert később ezekkel a fotókkal tudod bővíteni a portfóliód.

Összegezve, ha bármiben is bizonytalan vagy, ne várd meg, míg már az ajtóban állsz, kérdezz bátran mindent meg a hirdetőktől!

Legújabb jelentkezések

EROTIKUS MUNKA AJÁNLÓK
Az EROTIKUS MUNKA AJÁNLÓ kizárólag a Red-Life hirdetőoldalakon található rendszeresen frissülő és kiváló feltételekkel rendelkező munkaajánlatok, ahol nem érhet meglepetés! Az itt található ellenőrzött és ajánlott hirdetőink hosszú évek óta hirdetnek ugyanolyan feltételekkel és elérhetőségeikkel, úgy gondoljuk ők maximálisan megbízhatóak minden téren.

Már nem kell messze utaznod
+43 67 7
Mutasd
Tapasztalt női német tulajdonos kínál
+49 152
Mutasd
Angol nyelvtudással is extra magas
+31 648
Mutasd
Extra keresettel vár 2 luxus
+41 76 7
Mutasd
Mainz városában vár a pörgős,
+49 176
Mutasd
Dolgozz ott, ahol mások nyaralnak
+49 157
Mutasd
Svájci tulajdonosnő várja érkezésed Luzern
+41 76 4
Mutasd
Profi magyar vezetőség 20 éves
+41 79 5
Mutasd
Erotikus munka Svájcban, masszázzsal kiegészítve
+41 76 3
Mutasd
Hannoverben 15 éve stabil forgalommal
+49 171
Mutasd

Ez történik a fórumon

Erotikus munka
videó hirdetések

Hasznosinformációk

számokban (statisztikák 1 hó - 3 hó -1 év)
Források: Google Analytics és webmestereszközök
17 426 +17%

egyedi magyar felhasználónk 71036 alkalommal használta a hirdetőoldalt az elmúlt hónap során!

36 427 +16%

alkalommal kattintottak ránk és 281870 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 3 hónap során!

150 477 +9%

alkalommal kattintottak ránk és 1117283 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 1 év alatt!

Alapfogalmak

Az erotikus munka olyan 18 éven felüli nők és férfiak által végzett munka, amikor vagy a szexmunkás a SAJÁT AKARATÁBÓL szexuális szolgáltatást végez pénzért vagy egyéb ellenszolgáltatásért, ezt hívjuk szexmunkának és rendszerint privát lakásokban, erotikus szalonokban, stúdiókban és éjszakai klubokban végzik, de manapság az escort munka is ide tartozik már. Az erotikus munkákhoz tartoznak olyan álláslehetőségek is, amikor szexuális szolgáltatás NEM TÖRTÉNIK, ezt hívjük szexmentes munkának, rendszerint a masszázs munka, sztriptíz táncos munka, hostess munka és webkamerás munka tartozik ebbe a kategóriába.

A legtöbben azt hiszik, hogy az escort munka egyértelműen szexmunkát jelent, pedig igazából személykísérés a jelentése, azaz az escort lányok szolgáltatásait olyan magányos, vagy szórakozni vágyó gazdag férfiak használják, akik magányosak és barátnőt szeretnének bérelni rövid távra. Az escort munka rendszerint drága szállodákba történik, amit outcall-nak nevezünk, mert ez esetben a vendég a hotelszobájába rendeli meg a társaságot. Léteznek VIP, vagy High Class escort lányok, akik kifejezetten drágák és csak a felső tízezer tudja megfizetni a szolgáltatásaikat, melyek közé tartozik többek közt a 'GFE, azaz barátnő élmény', ami azt jelenti, hogy az escortlány úgy viselkedik a vendéggel, mintha az igazi barátnője lenne.

Erotikus masszázs munka minden olyan erotikával fűszerezett, de masszázs jellegű állásajánlat, ahol a masszőr lányok a masszázson kívül extra szolgáltatást is nyújthatnak (kézi levezetés), de ez nem feltétlenül jellemzi ezeket a masszázs munkákat! Több típusát különböztetjük meg legyen szó a klasszikus sportmasszázsról, ami teljesen szexmentes, illetve erotika mentes munka, viszont a Red-Life oldalain általában a tantra masszázs munkával találkozol, ami egyfajta tantrikus élményt biztosító masszázs szolgáltatás, úgy is hívják, hogy a lélek érintése a testen keresztül! Minden esetben jelentkezéskor kérdezz rá a konkrét munkakörre, milyen masszázsról van szó és mik az elvárt szolgáltatások, így Te döntheted el, hogy mit vállalsz be!

Megbízható hirdetőoldal

Független és pártatlan hirdetőoldalként működünk és maximálisan ellenőrizzük az összes bekerülő tartalmat (hirdetések, hirdetők, fórum)

Legtöbb regisztrált tag

Jelenleg 82389 aktív regisztrált tagunk van és havonta 1070 új felhasználóval bővülünk, akik mind erotikus munkát keresnek vagy kínálnak. Csatlakozz Te is hozzánk!

100% diszkréció és biztonság

Maximális diszkréciót és biztonságot kínálunk a jelentkezőknek és hirdetőknek is. Számtalan biztonsági és ellenőrző funkciót használunk ennek érdekében.

Ellenőrzött, valós munkaajánlatok

Minden munkaajánlatot azonnal és szigorúan ellenőrzünk és kiszűrjük a valótlan, vagy gyanús hirdetéseket, mielőtt megjelennek az oldalon! Számunkra a Te biztonságod az első!

Hasznos hírek és funkciók

Hasznos és fontos információkkal szolgálunk az erotikus munka világából és kiváló funkciókat kínálunk a munkát keresőknek vagy kínálóknak is. Regisztrálj és jelentkezz be mindig!

Ellenőrzött / Nem ellenőrzött

3 féle jelvénnyel jelöljük az egyes hirdetések, hirdetők minősítését, melyek megjelennek a hirdetések kontakt dobozában, az összes hirdetés lista nézetében és a hirdető profilján is!

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 82 389 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
A weboldalon található tartalmak, képek és szövegek erotikus jellegűek is lehetnek és kizárólag felnőtt látogatók számára készült, így a feltöltött tartalmak egyesek számára sértőek lehetnek. Az oldalon lévő tartalmakat felhasználóink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. Amennyiben nem múltál el 18 éves (egyes országokban 21 éves) vagy az oldal használata számodra jogszabályellenes, illetve sértő, akkor kérjük hagyd el az oldalt.
A TOVÁBB gomb megnyomásával belépsz az weboldalra és egyidejűleg kijelented, hogy betöltötted a 18 évet, illetve engedélyezed a cookie-k használatát a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében.
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!