Svájc egyik középméretű városa rád vár, ha erotikus munkát keresel kis létszámú privát lakásban

Biel-ben stabil, magas kereseti lehetőséggel a belvárosban sok csengetős és termínes vendéggel!


A privát lakás Biel városban található és magyar-svájci tulajdonban van 15 éve a piacon, így ha nem beszélnéd a nyelvet sem leszel elveszve, mert segítünk a beilleszkedésben, hiszen mi, a tulajdonosok is magyarul beszélünk. Nem szeretnénk csalogatni és áltatni Téged a heti több milliós keresetekkel, mint ahogy ezt több helyen még ígérgetik (bár ritkán nálunk is előfordul), mert sajnos már nem azt a világot éljük.

A heti 1500-3000 frankot (400-800 ezer forint) egy átlagos lány mindig hazavisz

és ezt az összeget könnyűszerrel Te is megkeresheted, ha Te is akarod.

Ez nagyban rajtad, a képeiden és a szervízeden múlik, hiszen bejáratott lakásunk minden lehetőséget biztosítja számodra a sikeres munkavégzéshez.

Minden igényt kielégítve van felszerelve az üzlet: konyha, nappali, tv, internet, wifi. A munkavégzéshez minden szükséges eszközt és kiegészítőt biztosítunk. A lakás belvárosi, így minden ami fontos a közelben található. Üzletek, szupermarket, szolárium, edzőterem stb…

A legális erotikus munkához szükséges bejelentést ingyenesen készitjük el számodra, mely évente 90 napig érvényes.

A 90 nap lejárta után pedig, ha szeretnél tovább Svájcban dolgozni, a B- és L-papirok megszerzésében is tudunk segíteni, mely egyéves tartózkodási és munkavállalási engedélyt nyújt. Természeseten minden lánynak saját szobája van, ahol dolgozol és alszol is (felár nélkül).

3 hálószobás + nappalis lakás, 3 lány dolgozik itt maximum. A lakás a belváros szívében található, nagyon forgalmas, nem csak időpotra érkező, hanem “becsengetős” és emellett természetesen törzsvendégeink is vannak.

 Az utazást ugyanúgy megelőlegezzük, mint más helyeken is, hozzánk is járnak a közismert buszok, melyek közvetlenül a lakáshoz szállítanak. 

Profi képek nem feltétel, mi csinálunk Rólad, többek között ez is benne van a “Studio Paradiso-csomagban”.

Lakásunk kedvelt a vendégeknél, mert nálunk nincs zsákbamacska, minden lányt aktuális és 100% hiteles fotókkal hirdetünk. Terminjeidet telefonon, SMS és emailben, profi módon vesszük fel és organizáljuk, Neked csak a munkára kell összpontosítanod.

Telefonszám: +41 79 309 49 42

Viber / WhatsApp

E-mail: [email protected]

Judit

Amennyiben tetszik az ajánlatunk, az alábbi telefonszámon illetve elérhetőségeken is kapcsolatba léphetsz velünk:

Üdvözlettel,
Judit & Péter

Nézd meg galériánkat, hogy többet megtudj a lakásunkról!

biel erotikus munka svájcban privát
biel erotikus munka svájcban privát
biel erotikus munka svájcban privát
biel erotikus munka svájcban privát
biel erotikus munka svájcban privát
biel erotikus munka svájcban privát