Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Budapesten 13. kerületben hosszú távra nagy vendégkörünkkel garantáljuk neked a kiemelkedő kereseti lehetőséget erotikus munkával 18 és 55 év közötti csinos igényes mosolygós barátnőim jelentkezését várom!
Lehetsz kezdő is mindenben segítek. Ha szeretnél biztos jövőt, és bármit megengedni magadnak. Gyere, dolgozz velünk. Korrekt anyagi feltételekkel! Cserében magas árakkal dolgozunk! Igényes, szép, mindennel felszerelt lakásban naponta akár 100 ezret játszva megkereshetsz. Téged keresünk, ha csinos, nyitott gondolkodású, belevaló, csajszi vagy jelentkezz bátran! Legyél vidám, mosolygós, pozitív, igényes, szeresd a pénzt és ami ezzel jár és a legfontosabb szeresd is csinálni! Minden kényelemmel ellátott helyre keresünk Téged. Csak is hosszú távra keresem barátnőim!
Amit nyújtunk: Minden biztosítva van neked. Egy nagyszerű légkörben. Neked csak magadat és a tehetségedet kell hoznod és a jó kedved amivel elcsábítod a magad körül lévő személyeket. Semmilyen költség nem terhel, az első perctől fogva pénzt kereshetsz!
Nincs átverés, lehúzás, ami van viszont: az a korrektség! És cserébe is korrekt lányokat keresek! Klasz csapat, jó fej vendégek, és biztos kereset vár, ha csapatunk tagja leszel!Bentlakással is szívessen várlak ha esetleg vidékről érkeznél!
Várom jelentkezésed, minimum kettő teljes alakos képpel. Viberen és whatsappon is elérsz bármikor.
Ha esetleg a jelentkezési lapnál jelentkeznél fontos, hogy telefon számot is csatolj hozzá, hogy mielöbb felvegyem veled a kapcsolatot!