Csatlakozz a TELEGRAM csatornánkhoz, ahol a legjobb hirdetéseket, legújabb híreket, illetve fontos információkat osztunk meg!

profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

Csatlakozz a TELEGRAM csatornánkhoz, ahol a legjobb hirdetéseket, legújabb híreket, illetve fontos információkat osztunk meg!

2020-11-23
(frissítve 7 hónapja)
24767
megtekintés

Minden amit tudnod kell a COVID-19 (koronavírus) miatt hozott szabályokról az erotikus munka tekintetében (frissítve 2020 október 1-től)

Minden amit tudnod kell a

Hírek, szabályok, kiutazás, munkavállalási engedély, COVID-19 teszt, karanténkötelezettség elkerülése

Rendszeresen frissítjük az összes fontos információt a koronavírus miatt hozott szabályokról az erotikus munka tekintetében Magyarországon és a legnépszerűbb külföldi országokban, ahova a legtöbben járnak dolgozni Magyarországról! Naprakész információkat osztunk meg hivatalos forrásokból és külföldön élő magyar illetve a külföldi 'helyi' hirdetőinktől, akik folyamatos kapcsolatban vannak a hivatalokkal.

2022 május 5:

Egyelőre a koronavírusra vonatkozó szabályok továbbra is érvényben maradnak a Németországba való belépéskor. A szövetségi kabinet szerdán úgy döntött, hogy május 31-ig meghosszabbítja a vonatkozó rendeletet – különben csütörtökön lejárt volna. Ez azt jelenti, hogy minden 12 évesnél idősebb személynek rendelkeznie kell oltási, a gyógyultsági vagy tesztigazolással.

Az osztrák kormány enyhítéseket jelentett be: Április 16. óta az FFP2-es maszkokat csak néhány esetben kell viselni. A 3G-szabály már csak a beutazásra vonatkozik, az Ausztriában való tartózkodásra nem. Az éjszakai vendéglátásban és a rendezvényeken megszűnt a 3G-szabály. Bécsben pedig már nincsenek szigorúbb szabályok.

2022 február 17:

Ausztriában a kormány sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy nagy horderejű nyitólépésekre kerül sor március 5-től. Éttermek, szolgáltatások igénybe vétele oltási igazolás és teszt nélkül lehetséges. Újra megnyílnak az éjszakai szórakozóhelyek és a rendezvényekre is korlátozás nélkül kerülhet sor. Beutazás az országba: 3G szabály.

Svájcban 2022 Február 17-től, csütörtöktől már nem lesz szükség maszkra és COVID-tanúsítványra az üzletekben, éttermekben, kulturális helyszíneken és más nyilvános helyszíneken valamint különböző eseményekre való belépéshez. Megszűnik a nagyszabású rendezvények engedélyezési kötelezettsége valamint a zártkörű összejövetelek korlátozása. Megszűnnek az országba belépő személyekre vonatkozó egészségügyi intézkedések. A továbbiakban nem szükséges a határon felmutatni oltásigazolást, vagy igazolást a felépülésről (vagyis megszűnik a covid pass) vagy az eddig kötelező belépéskori negatív teszt ÉS egyáltalán nem kell kitölteni a beutazási nyomtatványt.

Megkezdik a koronavírus-járvány ötödik hullámának lassítását szolgáló szabályok visszavonását Németországban, a szövetségi kormány és a tartományi kormányok szerdai megállapodása szerint március 20-ig a legtöbb korlátozást megszüntetik.

Szinte az összes járványügyi korlátozást feloldják Hollandiában a jövő héten. A legtöbb helyen eltörlik a maszkviselési kötelezettséget, a vendéglátóipari helyek pedig visszatérhetnek a pandémia előtti nyitvatartási rendhez.

2022 január 27:

Hollandia enyhítette a szabályokat mától, a kávézók, éttermek, bárok, mozik, múzeumok, sport stadionok újra nyithatnak és este 22.00ig nyitva lehetnek. Napokon belül frissitjük az információt az erotikus munka tekintetében.
Angliában megszűnik február 11-től a teljes körűen beoltott utasoknak a koronavírus teszt kötelezettség.

Svédországba utazóknak többé nem kell negatív koronavírus tesztet felmutatniuk az országba lépés előtt, ha rendelkeznek oltási igazolvánnyal .

Svájcban január 22-től a teljesen oltott vagy betegségéből fel gyógyult utazóknak nem kell negatív koronavírus tesztet felmutatniuk. Akik nincsenek be oltva, azoknak Pcr vagy antigén tesztet kell felmutatniuk az országba lépés előtt.

2022 Január 20:

Ausztria:

Beutazás karanténmentesen ezekben az esetekben lehetséges:

 • két oltással rendelkezés esetén 72 óránál nem régebbi PCR teszt,
 • vagy 180 napnál nem régebbi gyógyultsági igazolással és 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel,
 • vagy három oltásról szóló oltási igazolással.
Az erotikus vállalkozások Ausztriában nyitva vannak a 2G szabály alapján (zárás időpontja 22 óra, csak oltott vagy betegségen átesett vendégeknek). 2022. február 1-jétől a második védőoltás érvényessége 180 napra csökken. FFP2-es maszk viselése kötelező nyilvános helyek zárt tereiben.

Németország: A felgyógyultsági igazolás (pl. a fertőzöttséget alátámasztó pozitív PCR-teszt) az eddigi 6 hónap helyett csak 3 hónapig érvényes.

Beutazáshoz 48 óránál nem régebbi PCR teszt kell az oltási igazolással nem rendelkezőknek és aki vírusvariáns területről utazik Németországba, 48 óránál nem régebbi PCR-teszt bemutatása szükséges, abban az esetben is, ha rendelkezik oltottsági vagy gyógyultsági igazolással. Antigén-tesztet a továbbiakban nem fogadnak el.

Az erotikus vállalkozások Németországban tartománytól függően nyitva vannak a 2G szabály alapján (csak oltott vagy betegségen átesett vendégeknek).

Svájc:

Beutazás: Minden repülővel és távolsági busszal beutazó személy - az oltottak, a gyógyultak és a negatív teszttel rendelkezők is – a beutazást megelőzően beutazási nyomtatvány (Passenger Locator Form, SwissPLF, https://swissplf.admin.ch/formular) kitöltésére köteles. Az oltott és gyógyult személyeknek a beutazáshoz január 22-től nincs szükség negatív PCR tesztre vagy antigén gyorstesztre.

Mind a beutazásnál az oltottság igazolásához mind belföldi használathoz elfogadja az uniós digitális Covid-igazolványt. A magyar védettségi igazolvány csak beutazáshoz és csak az angol nyelvű oltási igazolás kíséretében elfogadott. Az oltatlan személyeknek a Svájcba történő beutazás előtt 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel vagy 24 óránál nem régebbi antigén gyorsteszttel kell rendelkezni. Elérhető a Travelcheck program, amellyel a beutazó utazás előtt ellenőrizni tudja a rá vonatkozó előírásokat.

Az erotikus vállalkozások Svájcban kantontól függően nyitva vannak a 2G szabály alapján (csak oltott vagy betegségen átesett vendégeknek).

Anglia:

Beutazás: 2021. október 1-től az Egyesült Királyságba történő beutazáshoz érvényes útlevél szükséges! Karanténmentes beutazáshoz a teljes védettségről szóló igazolás szükséges + a 'passanger locator form' kitöltése itt: nyomonkövetési formanyomtatványt online. A következő 1 hétben megszűnik a koronavírus-járvány megfékezésére korábban elrendelt korlátozások zöme.

Hollandia:

Beutazás: vagy már teljesen be van oltva vagy átesett a betegségen vagy rendelkezik 48 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel, vagy 24 óránál nem régebbi negatív antigénteszttel. Hollandia uniós Covid-igazolvány hiányában is elfogadja a negatív teszteredményt, részletes információ itt. Magyar kártya alapú védettségi igazolványt Hollandiában nem ismerik el!

Január 15-től kinyithatnak a sportklubok, zeneiskolák és a közvetlen fizikai kapcsolatot igénylő szakmák helyszínei. Szigorodnak viszont a maszkviselés szabályai. Január 25-én kedden dönt a kormány az esetleges újabb nyitásról. Az erotikus vállalkozások egyenlőre zárva maradnak!

2021 December 20:

December 20-tól, hétfőtől a beoltott és felépült embereknek már csak EGY negatív tesztre van szükségük ahhoz, hogy belépjenek Svájcba (72 óránál nem régebbi PCR, vagy 24 óránál nem régebbi antigén gyorsteszt). A második vizsgálat követelményétől eltekintenek annál, aki oltott vagy a betegséégből felépült és erről igazolása van. Azok a személyek, akiket nem oltottak be vagy nem gyógyultak fel, továbbra is két negatív tesztet kell, hogy felmutassanak; az első a belépéskor, a második pedig 4-7 nappal a belépés után. NINCS ZÁRÁS és KÖTELEZŐ OLTÁS

Ausztria: A határátlépés feltétele a 2G (oltott és gyógyult). A tesztet utólag már nem fogadják el.

 • Akik átestek a betegségen és ezt igazolni tudják, illetve a 2. oltással rendelkezőknek plusz PCR teszt kell.
 • Aki már rendelkezik a 3. oltással annak nem kell PCR teszt.
A fenti szabályok alól kivételt képeznek a várandósok, gyerekek és az ingázó munkavállalók. Ha valaki nem rendelkezik a 2G-vel, vagy nem tud PCR tesztet bemutatni (2. oltás, vagy gyógyult), annak 10 nap karantén, amit 5 nap után egy negatív teszttel kiválthat.

December 3:

Svájc szigorít és december 4-től a beutazáshoz 1 negatív PCR teszt kötelező valamint 4 nap után egy újabb tesztet kell csinálni (antigén is jó). A szabály oltottakra és nem oltottakra egyaránt érvényes. Karanténkötelezettség nincs!

Németországban további korlátozásokat terveznek a koronavírus-járvány negyedik hullámának megfékezésére, és akár az általános oltási kötelezettséget is bevezethetik – közölte kedden az ügyvezető szövetségi kormány szóvivője. Németországban jelenleg a vendégek csak negatív PCR teszttel látogathatják az erotikus vállalkozásokat (is) és a dolgozó lányoknak is rendszeresen PCR tesztet kell csináltatniuk.

Ausztriában újabb 10 nappal meghosszabbították a lockdown-t. A zárlat megszűnését követően Ausztriában a jelenlegi állás szerint ismét az úgynevezett 2G-szabály (oltott, gyógyult státuszú), valamint az FFP2-es maszkviselési kötelezettség lép érvénybe számos területen.

November 19:

Ausztria szigorítja a határátlépést - Hétfőtől az Ausztriába utazóknak már nem lesz elegendő a negatív antigénteszt felmutatása a határon.

Ausztriában 10+10 napos lockdown jön hétfőtől (oltott és oltatlanoknak egyaránt) februártól pedig kötelező lesz az oltás felvétele.

Németországban is változnak a beutazási szabályok: 2021. november 14-étől Magyarország „Hochrisikogebiet”-nek, azaz magas kockázatú területnek számít.

Ez Magyarországról Németországba utazva következőket jelenti:

 • Mindenkinek kötelező a digitális bejelentkezés: Digitale Einreisemeldung.
 • A beoltottaknak és gyógyultaknak a megfelelő igazolás feltöltésén kívül nincs más teendője. A digitale Reiseanmeldung kitöltése után lehet feltölteni a beszkennelt iratot.
 • Oltatlanoknak kötelező a negatív teszt, és 10 nap karatén vár rájuk, amely 5 napra lerövidíthető.
 • 12 évnél fiatalabb gyerekeknek ugyan nem kell a teszt, viszont automatikusan 5 napos karanténba kell vonulniuk.

Október 9:

Hollandiában jelenleg döntéshozatal előtt állnak, azonban úgy néz ki marad minden a megszokott kerékvágásban. QR kódot kell felmutatni a vendégeknek ami igazolja a védőoltást ahhoz, hogy igénybe vegyenek erotikus szolgáltatásokat.

Ausztria szigorít: Mostantól csak beoltottak vagy (igazoltan) gyógyultak mehetnek éttermekbe, szépség- és masszázsszalonokba, fitnesz- és sporttermekbe, szállodákba, moziba vagy színházba, illetve olyan helyekre és eseményekre, ahol 25 főnél többen tartózkodnak.

Angliában azoknak, akik nem rendelkeznek teljes védettséggel, a beutazás előtti teszten (PCR vagy antigén) felül meg kell rendelniük további két darab COVID- tesztet (PCR), amelyeket a beutazást követő 10 napos házi karantén 2. és 8. napján kell majd elvégezni. Azoknak, akik teljes védettséggel rendelkeznek (a karantén rájuk nem vonatkozik), mindösszesen 1 darab tesztet (PCR, illetve gyorsteszt is lehet) kell megrendelniük, amit a beutazást követően, de legkésőbb a 2. napon kell elvégezni.

Svájcba Magyarországról történő beutazás esetén nincs karanténkötelezettség. Az országba belépő minden olyan személynek teszttel kell rendelkeznie, aki nem rendelkezik védőoltással vagy nem gyógyult meg. Ezeknek az utasoknak 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszt eredményt vagy 48 óránál nem régebbi antigéngyorstesztet kell magukkal vinniük. Ha legfeljebb 4 napig tartózkodik Svájcban, elegendő egy tesztet bemutatni belépéskor. Ha 4 napnál tovább tartózkodik, négy-hét nappal az országba való belépés után újabb önköltséges tesztet kell csináltatnia. Ezt az eredményt ezután meg kell küldeni az illetékes kantoni hatóságnak. Az érvényes Covid-igazolvánnyal rendelkező oltott vagy gyógyult személyek mentesülnek a vizsgálati kötelezettség alól.

Szeptember 27:

Svájcba érkező lányok, akiknek B, G, L bewiligung-ja van, azokra nem vonatkozik a PCR teszt kötelezettség és problémamentesen átengedik őket a határon. Akiknek nincs B, G, L papírjuk ( és oltásuk sem ) azoknak 72 óránál nem régebbi PCR tesztet kell felmutatniuk. Tehát azokra a lányokra akiknek megvan a covid védőoltásuk, nem vonatkoznak ezek a plusz kötelezettségek.

Szeptember 20:

Németországban a dolgozó lányoknak PCR tesztet kell végezni a vendégeken érkezésükkor, azonban 0,89 centért lehet hozzájutni a teszthez, így nem okoz fennakadást. Naponta friss tesztet kell a munkavállalóknak is végezni, azonban az oltás még nem kötelező.

Az alacsony esetszámok fényében szeptember 2-től új Corona szabályozás lépett életbe Bajorországban.

 • Nem kötelező az FFP2-es maszk használata.
 • Szabad levegőn semmilyen maszkot nem kell hordani.
 • Zárt térben, ahol a 1,5 méteres távolságot nem lehet betartani, elég az orvosi maszk (tehát a tömegközlekedés járművein is).
 • A privát és nyilvános rendezvényekre vonatkozó létszámkorlátozás lényegében megszűnik, 5.000 fő felett a távolságtartásra kell csak figyelni.
 • Októbertől tervezik a klubok és diszkók megnyitását is.
Svájcban szeptember 20- tól, hétfőtől érvényes utazási szabály:

Oltási igazolás szükséges, ennek hiányában teszt, ha nincs, akkor karantén. A beutazási formanyomtatványt mindenkinek ki kell tölteni. Az átutazókra, és akik a határ mellől járnak dolgozni, nem vonatkozik.

Augusztus 3:

Németországban újabb szigorítással kell számolni az oda utazóknak: kötelező a COVID teszt augusztus 1-től az országba való beutazáskor.

Az országok besorolása is megváltozik, mostantól magas kockázatú vagy vírusvariáns-terület besorolást kapnak az országok. Ha valaki vírusvariáns-területről utazik be Németországba, akkor is kötelező a tesztelés, ha az illető már meggyógyult vagy be van oltva. Tehát attól függően hogy milyen országból utazol be Németországba, kötelező lett a COVID teszt! Az intézkedés az emelkedő fertőzési mutatók miatt kerül bevezetésre. Forrás: WELT.DE

Június 25:

Szinte minden Németországi tartomány nyitva már és engedélyezett a prostitúció (erotikus munkák). Bayern (Bajorország) például pár napja nyitott, hivatalos forrás német nyelven itt. Ezen kívül sok más tartományban, városban is újra nyitottak az üzletek és sorra rakjuk fel a új hirdetéseket, figyeljétek a főoldalt és kiemelt apróhirdetéseket.

Svájcban minden kantonban engedélyezett már az erotikus munka és rengeteg új kantonból / városból adtak fel hirdetést az oldalaionkon, így a kínálat most már maximális, rajtatok múlik hogy kihasználjátok e.

Ausztriában is nyitva minden régió, város és a népszerű helyek már beküldték a hirdetéseiket hozzánk.

Hollandiában eltöröltek minden koronavírussal kapcsolatos szabályt, csak a 1,5 méter távolságtartás maradt a zsúfolt helyeken, de ez nem érinti az erotikus munkát. Az éjszakai és erotikus klubok is nyithatnak már, a hollandiai munkaajánlatokat is rakjuk fel folyamatosan!

Belgiumban is nyithattak az erotikus vállalkozások és találtok friss belga erotikus munkákat is már az oldalon!

Angliából is maximumra pörgött az erotikus és escort munka kínálatunk mind a magyar Red-Life és a brit oldalunkon is,a mit itt találtok www.red-life.co.uk.

Magyarországon elérte a koronavírus ellen beoltottak száma az 5,5 milliót és a kormány újra a meglévő szabályok enyhítését tervezi. A schengeni belső határokat teljesen megnyitották, a legtöbb helyen már ellenőrzés sincs, tehát a ki és vissza utazás bármelyik az erotikus munkák szempontjából népszerű országba problémamentes.

Május 27:

Németországban NRW (Észak-Rajna-Vesztfália) tartományban május 31-től nyithatnak az erotikus üzletek azokban a városokban, ahol a 7 napos incidencia szám 35 alatt van. Incidencia és COVID szabályokról bővebb infó itt magyar nyelven. Pár város mai adatai: Herford 34,5, Münster 13,6, Paderborn 56, Berlin 34, Bremen 33, Hamburg 25.

A következő szabályok vonatkoznak a vendégekre, lányokra, személyzetre: maximum 48 órás PCR teszt kell vagy igazolás hogy COVID betegségből kigyógyult (6 hónapig érvényes), vagy oltási igazolás (minimum 2 hét eltelt az oltás óta). Ezen kívül maszk kötelező és a vendégek elérhetőségeit meg kell tartani.

A Studio Royal javaslata mindenkinek, aki úgy gondolja már volt koronavírusos, az csináltasson 1 antitest tesztet (11.000 Ft), bővebb infó itt! Érdemes mindenkinek csináltatni még ha nem is érezted betegnek magad, mert ha van antigén a testedben akkor ezzel az igazolással szinte mindenhol dolgozhatsz majd hosszú távon.

Svájcban Zürich kanton is nyit június 1-től, így az összes fontos kanton az erotikus munkák tekintetében nyitva van már és engedélyezett az erotikus üzletek nyitvatartása.

Ausztria május 19-től, Hollandia pedig május 15-től engedélyezte az erotikus üzletek nyitását is, ez azóta is érvényes!

Május 21:

Németország megkezdte az enyhítést, amibe az erotikus munkahelyek is beletartoznak. Elsőként Berlinben nyithatnak a bordellek júniusban, azonban egyelőre elég szigorú szabályokhoz kötve. Bővebben német nyelven itt tudjátok elolvasni a teljes cikket. A többi német tartomány július elejével csatlakozik, így az egész országban újra megnyithatnak az erotikus stúdiók és szalonok.

Május 19:

Svájc 05.20. dátumtól feloldotta a karanténkötelezettséget a Magyarországról érkezők számára, így még könnyebben lehet beutazni az országba - német nyelven ide kattintva olvashatod a teljes listát. Ausztria a mai nappal megnyitotta kapuit az erotikus munkák tekintetében, így Svájc mellett már a "szomszédban" is lehet termint foglalni.

Május 10:

Németországban enyhítették a beutazást a Magyarországról érkezők számára, mivel már csak kockázatos területnek számítunk. Eddig a beutazás előtt már PCR-tesztet kellett csináltatnunk, ezt most a beutazást követő 48 órában is elég megcsinálni. Kötelező 10 nap karantén vár minden beutazóra, aki a beutazást megelőző 10 napban kockázatos területen tartózkodott. Leghamarabb az 5. napon lehet egy második koronavírus-tesztet csináltatni. Amennyiben az is negatív, feloldják a kötelező karantént. A teszt eredményéről értesíteni kell majd az egészségügyi hivatalt. Május 9-től pedig amennyiben valakit már beoltottak vagy maga is átesett a víruson, az mentesül a kötelező teszt és a kötelező karantén alól.

Ausztriában május 19-tól nyithatnak az erotikus munkahelyek, azonban az FFP2 maszk továbbra is kötelező lesz és bár egyelőre még csak javaslat, de a negatív teszt és oltás ajánlott (szó esett róla, hogy később kötelezővé tennék bizonyos szakmák esetében).

Április 28:

AUSZTRIA: Május 19-től lépésről-lépésre nyit Ausztria! Nem csak a teraszok, hanem az éttermek benti részei is megnyílnak. A távolság betartásának szabályai, maszk viselési kötelezettség, negatív teszt, vendégek regisztrációja érvényben maradnak, és egy asztalnál legfeljebb két háztartás találkozhat (4 felnőtt, plusz a gyerekek).

 • Az éjszakai pubok/szórakozóhelyek nyitásának időpontjáról még nincs döntés. A hotelekre hasonló szabályozások vonatkoznak mint a gasztronómiára.
 • Május 3-án Bécsben (a megfelelő óvintézkedések mellett) nyitnak a szolgáltatások, üzletek.
Németországban teljesen betiltottak minden erotikus szolgáltatást, az eddigi "kiskapukkal" így már nem lehet tovább dolgozni.

Svájcban továbbra is haladnak a nyitásokkal, ügyfeleink mind kiemelkedő forgalomról számoltak be!

Április 20:

Svájcban újabb kanton nyithat holnaptól! Luzern kanton, ami az egyik legnépszerűbb célpont a magyar szexmunkások körében április 21-tól engedélyezi az erotikus vállalkozások nyitását. A forrást német nyelven itt találhatjátok.

Hollandiában az erotikus vállalkozások még nem hivatalos értesüléseink szerint május 15-én nyithatnak és június 15-től az összes vendéglátói szolgáltatás is!

Április 19:

Svájcban április 19-től újabb kanton nyitott meg: Aargau kanton, így mától új MUNKA AJÁNLÓ hirdetés jelent meg, amit itt találtok. Így lassan szinte az összes kantonba lehet már dolgozni, mint régen. Basel, Bern, Genf, St. Gallen, Thurgau kantonok nyitva! Zürich kanton egyenlőre zárva, de mai svájci híradások szerint újabb enyhítések jönnek országszerte, így valószínűleg újabb kantonok nyithatnak hamarosan!

Ausztriában Sebastian Kurz bejelentette, hogy mivel az oltások terén jól halad Ausztria, ezért lehetségesnek tartja a májusi enyhítést. A gasztronómia, az idegenforgalom, a művészet, a kultúra és a sport minden területén egyidejűleg biztonsági koncepciókkal rendelkező nyitási lépéseket szeretnének tenni. Szerintünk ezeknek része lesz az erotika is, így árhatóan megnyitják az erotikus üzleteket is.

Németországban egyenlőre nem jelentettek be újabb enyhítést!

Angliában szinte a régi életüket kapták vissza az emebrek, folyamatosan nyitnak meg mindent és júniusra a teljes felnőtt lakosságot be fogják oltani. Jelenleg is már extrém mértékben csökkent az új covid fertőzőttek száma!

Április 15:

Ausztriában az üzletek, szolgáltatások és az iskolák is nyitnak Burgenlandban, Bécsben azonban május 2-ig hosszabbították a lockdown-t.

Németországban Angela Merkel járványügyi szigorítások harangozott be a járványügyi zárlat országszerte egységes szabályairól szóló törvényjavaslat elfogadására összehívott rendkívüli kormányülés után, így nyitással kapcsolatos jó híreket nem tudunk sajnos még írni.

Svájcban egyelőre terv szerint haladnak a kantonok nyitásaival, ezáltal pedig az erotikus munka lehetőségek is megnőnek.

Március 30:

Ausztriában, Bécs város a hosszabbítás mellett döntött, április 11-ig fog tartani a húsvéti lockdown. Németországban minden tartomány külön szabályokat hoz. Berlin most elsősorban a mobilitást próbálja csökkenteni, ezért szerdától a következő új szabályok érvényesek:

 • az irodai munkahelyek csak max. 50%-a lehet betöltve, lehetőleg mindenki dolgozzon otthonról
 • a munkaadók minden munkavállalónak heti két tesztet kell biztosítaniuk
 • a boltokban, áruházakban, amik az előző lockdown alatt még zárva voltak, továbbra is időponttal lehet bevásásolni, de ezentúl csak friss negatív teszttel (ez az élelmiszerboltokra, drogériákra és a gyógyszertárakra nem vonatkozik)
 • az FFP2 maszk használata e boltokban és a tömegközlekedési eszközön kötelező
 • az óvodákra, iskolákra vonatkozó szabályok egyelőre nem változnak
Svájcban kantononként eltérő a helyzet, van ami továbbra is nyitva mint eddig, de az eddig lezárt Basel kanton végre nyit április elsejével, amire már sokan vártak.

Március 23:

Németországban enyhítésre egyelőre nem került sor, sőt a német vezetők megállapodtak, hogy április 18-ig fenntartják az országban a koronavírus-járvány miatt érvényben lévő korlátozásokat. Valamint a húsvéti ünnepekre további szigorításokat vezetnek be, hogy megfékezhessék a fertőzések erősödő hullámát.

A helyzet Ausztriában is hasonló, meghosszabbították a jelenlegi belépési korlátozásokat Május 31.-ig. Sajnos a tervezettel ellentétben - miszerint az éttermek kerthelyiségei kinyithatnak március 27-én - Ausztria tartományaiban, így Bécsben is elmaradnak a további lazítások, tehát még az éttermek kerthelyiségei, teraszai SEM nyithatnak ki. Az osztrák kormány a héten még újabb tárgyalásokat tűzött ki a három legkritikusabb tartományok (Alsó-Ausztria, Burgenland, Bécs) vezetőivel, ahol egyeztetik az esetleges szigorító intézkedéseket.

Az érvényben lévő korlátozásokat továbbra sem fogják feloldani Svájcban, mert a járványügyi helyzet nem teszi lehetővé ezt. Április közepén döntenek majd arról, hogy engedélyezik-e az éttermek teraszán való felszolgálást, illetve a kulturális és sporteseményekre vonatkozó korlátozások feloldását.

Március 10:

Svájc ismét felveszi a karanténlistára Magyarországot, Szlovákiát és egy rakás más országot is március 22-től. Ez nem feltétlenül jelenti azt hogy nem tudtok dolgozni és kiutazni továbbra is Svájcban, hiszen múlt évben volt már ilyen időszak és szinte minden kantonban tudtak engedélyt kapni a magyar lányok, illetve a határon várták őket a tulajdonosok és megoldották a beutazásokat... A megoldásokat, kiskapukat kérdezzétek az aktív hirdetőinktől! A teljes ország listát eredeti nyelven itt találjátok.

A németországi teljes zárlat (Lockdown) március 28-ig lett meghosszabbítva. Március 22-én ülnek le újra Angela Merkel és a tartományi vezetők, hogy a további szabályokról egyeztessenek, főként a vendéglátó egységekről, a kulturális programokról, rendezvényekről, utazásokról és hotelekről.

Ausztriában a helyzet változatlan, csupán az igazoltan fertőzöttek karantén idejét hosszabbították meg 10 napról, 14-re.

Március 5:

Németországban elindult az enyhítés. Elseje óta nyitva vannak az iskolák és a fodrászok is. Március 8-tól a „testközeli“ szolgáltatásokat nyújtó üzletek, például a masszázsszalonok is kinyithatnak, de ez tartományonként változhat. Ez nem feltétlenül vonatkozik az erotikus masszázs szalonokra, nem kaptuk még megerősítést egy hirdetőnktől sem, hogy kinyithatnak! Amennyiben az ügyfelek nem tudnak maszkot viselni ezeken a helyeken, úgy egy aktuális negatív gyorstesztet kell magukkal vinniük.

Március 2:

Ausztria: A tervezet szerint március 27-től nyitnának az éttermek kerthelyiségei, áprilisban pedig a beltéri részek. Belépéshez negatív teszt szükséges majd. Március 15-én nyit Vorarlberg. Mivel ott nagyon alacsony a megbetegedések száma ezért a gasztronómia, sport és a kulturális intézmények kinyitnak.

Svájc: St. Gallen kanton már 0-24ben nyitva lehet úgy mint Thurgau. Zürichben 03.22-ig tilos minden ami erotikus munka. Solothurn pedig 04.30-ig hosszabbított.

Németország: Hétfőtől a fodrászatok az egész országban kinyithattak, és számos tartományban a szolgáltatószektor más ágai és egyes áruházak (például a manikűrösök vagy a kerti árukat forgalmazó áruházak) is kinyithattak.

Február 25:

Svájcban az eddigi nyitva lévő kantonokon kívül Thurgau kanton nyithat március 1-el. Aargau kanton jelenlegi helyzet szerint nyithat március 22-én. Basel és Luzern kanton jelenleg úgy néz ki március 31-ig zárva lesz és március 25-én döntenek a továbbiakról! Zürich kantonról nincs új hír, zárva!

Németországban meghosszabbították a jelenlegi korlátozásokat március 7-ig. Akkor lesznek lazítások, amint stabilan, legalább 3 napon keresztül 35 alá szorul 100 ezer lakosonként a napi új fertőzések száma. A fodrászok március 1-től szigorú higiéniai előírások mellett kinyithatnak, ha az új fertőzések száma (100 ezer lakosonként, 7 napos átlagban) nem megy 50 fölé.

Ausztriában a kormány hétfőn akar dönteni arról hogyan folytatódnak majd a korona intézkedések. Rudolf Anschober egészségügyi miniszter szerint, ha a koronaszámok nagyon megemelkednek, akkor ismét szigorítani fognak a szabályokon.

Hollandiában március 8-ig tartanak a korlátozások!

Magyar egyéni vállalkozók figyelem: Akinek van érvényes egyéni vállalkozása, az saját magának kinyomtatva, kitöltve és aláírva adhat engedélyt a 20 óra és 5 óra közötti munkavégzés céljából lévő közlekedésre. Az alábbi linken letölthető az igazolás mintája, amely magában foglalja a minimálisan elvárt tartalmi követelményeket: www.magyarorszag.hu

Január 22:

Svájcban Basel és Luzern kanton hosszabbították a lockdown-t február 28-ig (zárva minden erotikus üzlet). Genf, Chur, Bern kantonban nyitva vannak az üzletek.

Január 20:

Svájcban mától azaz január 20-tól GENF KANTON-ban ismét megnyitnak az erotikus üzletek (is).

Németországban, Bremerhaven-ben a tiltás ellenére is kinyitottak az erotikus üzletek. Még nem érkezett információ, hogy kaptak e bírságot, vagy bármilyen büntetést. Forrás: nwzonline.de

Január 13:

SVÁJCBAN ma a Bundesrat meghosszabbította a szabályokat. Február végéig a jelenleg is zárva lévő üzletek / kantonok zárva maradnak. Alain Berset svájci egészségügyi miniszter szerint a harmadik hullám érkezik februárban és az esetek száma hétről hétre duplázódni fog! Forrás: Blick.ch
BERN és St Gallen kantonban az 'erotik' üzletek továbbra is nyitva maradhatnak (korlátozott nyitvatartással).

Norvégia: A szexmunkásokat kitoloncolják, mivel a közegészségügyre nézve fenyegetést jelentenek. Jelenleg külföldi szexmunkásokat tartóztatnak le, egy hétig egy menekültügyi központban tartják őket, majd kiutasítják őket. A saját kitoloncolásodért fizetned kell + pénzbírsággal is járhat (2400 Euro). Forrás: nrk.no

Január 6:

Svájc aktuális szabályok:

UPDATE: A Bundesrat úgy döntött ma, hogy a jelenlegi korlátozásokat valószínűleg meghosszabbítják február végéig és január 13-án fognak erről bővebb információkat adni! Forrás blick.ch

Aargau kanton + Basel Stadt + Wallis kanton: Minden jellegű erotikus vállalkozás szolgáltatás betiltva január 22-ig.
Zürich kanton: Minden jellegű erotikus vállalkozás szolgáltatás betiltva január 10-ig.
Basel Land: 09.00-19.00 közt nyitva lehetnek az üzletek.
Bern kanton: 09.00-19.00 közt nyitva lehetnek az erotikus stúdiók és a klubok, illetve bárok zárva lesznek január 14-ig. Privátozni és escortozni 24/7-ben lehet.
Luzern kanton: Minden jellegű erotikus vállalkozás szolgáltatás betiltva január 31-ig.
Solothurn + Thurgau kanton: Minden jellegű erotikus vállalkozás szolgáltatás betiltva január 22-ig. Privátozni és escortozni 24/7-ben lehet.
St. Gallen kanton: Klub és kontaktbár betiltva január 22-ig. Stúdiók, privátok, escortozás 09.00-19.00 közt engedélyezve!

A legfrisebb információk szerint Magyarország nincs a beutazási karanténlistán Svájcban!

Németországban a jelenlegi korlátozásokat (kemény lockdown) meghosszabbították január 31-ig! Január 11-től szigorúbb szabályok vonatkoznak a beutazásra. A beutazást megelőző 48 órában vagy beutazáskor azonnal kötelező tesztet csináltatni. Az eredménytől függetlenül továbbra is kötelező a 10 napos karantén, amit az 5. nap után egy második negatív teszttel lehet majd lerövidíteni. Nordrhein-Westfalen tartományban a kockázatos területről beutazóknak csak a teszt kötelező, 24 órával a beutazás előtt vagy a beutazást követően közvetlenül. Ha az negatív, nem kell karanténba menni, ha pozitív, akkor igen. Hogy februártól hogyan tovább, január 25-én fogják eldönteni. Forrás: welt.de

Ausztriában folyamatosan változik a helyzet, előreláthatóan január 24-én nyithatnak az éttermek és koktél bárok. Stúdiók és egyéb erotikus vállalkozások csak később nyithatnak.
Hollandiában maradt a január 19-ei feltételes nyitás!

December 19:

Svájc levette a karantén listáról Magyarországot (én még jó pár más országot is), azaz mostantól a magyar állampolgárok beutazhatnak karanténkötelezettség nélkül!
Aargau kantonban bezártak az üzletek (eddig este 19.00ig lehetett dolgozni).
Frauenfeld-ben is bezárnak az üzletek január 22-ig.
Jelenleg Svájcban ezekben a kantonokban lehet már csak dolgozni (nyitva az üzletek): Zug, St. Gallen, Bern kanton.

December 16:

Hollandiában a vírus miatt szünetel több tevékenységi kör is, amibe beletartozik az erotikus munkavégzés is, tudtuk meg a dutchnews.nl összefogalójából. Elméletileg a lezárás Január 19-ig fog tartani.

December 9:

Holnaptól, Dec. 10-től 1 hónapra, tehát Jan. 10-ig Zürich Kanton a zárás mellett döntött, így minden erotikus munkahely és munkavégzés szünetel. Basel Kanton pedig hosszabbítja a korlátozást December 20-ig. Németország is a hosszabbítás mellett döntött, így oda az egész országra vonatkozóan, nem lehet menni erotikus munkát vállalni.

December 7:

SVÁJCBAN újabb kantonok döntöttek a zárás mellet ami az erotikus munkákat érinti: Kanton Schaffhausen es Graubünden.

November 20:

SVÁJCBAN új kantont zárnak be: Basel-Stadt kanton november 23-tól december 13-ig bezárják az erotikus vállalkozásokat (is). Forrás: Blick.ch

November 19:

SVÁJC: Nem sok változás történt az utolsó bejelentések óta, viszont jó hír, hogy nem zártak be több kantont és javul a koronavírus helyzet Svájcban, így nem várható már újabb szigorítás. Ezeket a kantonokat zárták be csak: Genf, Luzern, Bern, Jura, Friburg, Solothurn, Neuenburg! Az összes többi kantonban ami nincs ebben a listában (Basel, Zürich, Aargau, stb) nyitva vannak az erotikus üzletek (is) és zavartalamul lehet erotikus munkát végezni magyar állampolgároknak is, mivel még október végén feloldották a karant&am

Legújabb jelentkezések

EROTIKUS MUNKA AJÁNLÓK
Az EROTIKUS MUNKA AJÁNLÓ kizárólag a Red-Life hirdetőoldalakon található rendszeresen frissülő és kiváló feltételekkel rendelkező munkaajánlatok, ahol nem érhet meglepetés! Az itt található ellenőrzött és ajánlott hirdetőink hosszú évek óta hirdetnek ugyanolyan feltételekkel és elérhetőségeikkel, úgy gondoljuk ők maximálisan megbízhatóak minden téren.

20 éve jól elismert és
+41 79 5
Mutasd
60:40% leadó rendszer 2 kiváló
+41 76 6
Mutasd
Kivételes erotikus munka lehetőség Svájcban,
+41 78 7
Mutasd
Mainz városában vár a pörgős,
+49 176
Mutasd
Konkurenciamentes svájci 3 szobás igényes
+41 78 6
Mutasd
A konkurenciamentes STUDIO MÜLLER kis
Mutasd
Hannoverben 15 éve stabil forgalommal
+49 171
Mutasd
 A legforgalmasabb KONTAKTBÁR Svájcban csak
+41 79 4
Mutasd
Üdvözöl a LEGUAN, Schaffhausen kantonban:
+36 70 2
Mutasd
Dolgozz a ROYAL-MODELLS 6 privát
+49 151
Mutasd

Ez történik a fórumon

Erotikus munka
videó hirdetések

számokban (statisztikák 1 hó - 3 hó -1 év)
Források: Google Analytics és webmestereszközök
17 307 +8%

egyedi magyar felhasználónk 76865 alkalommal használta a hirdetőoldalt az elmúlt hónap során!

36 783 +22%

alkalommal kattintottak ránk és 277518 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 3 hónap során!

149 058 +5%

alkalommal kattintottak ránk és 1098716 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 1 év alatt!

Alapfogalmak

Az erotikus munka olyan 18 éven felüli nők és férfiak által végzett munka, amikor vagy a szexmunkás a SAJÁT AKARATÁBÓL szexuális szolgáltatást végez pénzért vagy egyéb ellenszolgáltatásért, ezt hívjuk szexmunkának és rendszerint privát lakásokban, erotikus szalonokban, stúdiókban és éjszakai klubokban végzik, de manapság az escort munka is ide tartozik már. Az erotikus munkákhoz tartoznak olyan álláslehetőségek is, amikor szexuális szolgáltatás NEM TÖRTÉNIK, ezt hívjük szexmentes munkának, rendszerint a masszázs munka, sztriptíz táncos munka, hostess munka és webkamerás munka tartozik ebbe a kategóriába.

A legtöbben azt hiszik, hogy az escort munka egyértelműen szexmunkát jelent, pedig igazából személykísérés a jelentése, azaz az escort lányok szolgáltatásait olyan magányos, vagy szórakozni vágyó gazdag férfiak használják, akik magányosak és barátnőt szeretnének bérelni rövid távra. Az escort munka rendszerint drága szállodákba történik, amit outcall-nak nevezünk, mert ez esetben a vendég a hotelszobájába rendeli meg a társaságot. Léteznek VIP, vagy High Class escort lányok, akik kifejezetten drágák és csak a felső tízezer tudja megfizetni a szolgáltatásaikat, melyek közé tartozik többek közt a 'GFE, azaz barátnő élmény', ami azt jelenti, hogy az escortlány úgy viselkedik a vendéggel, mintha az igazi barátnője lenne.

Erotikus masszázs munka minden olyan erotikával fűszerezett, de masszázs jellegű állásajánlat, ahol a masszőr lányok a masszázson kívül extra szolgáltatást is nyújthatnak (kézi levezetés), de ez nem feltétlenül jellemzi ezeket a masszázs munkákat! Több típusát különböztetjük meg legyen szó a klasszikus sportmasszázsról, ami teljesen szexmentes, illetve erotika mentes munka, viszont a Red-Life oldalain általában a tantra masszázs munkával találkozol, ami egyfajta tantrikus élményt biztosító masszázs szolgáltatás, úgy is hívják, hogy a lélek érintése a testen keresztül! Minden esetben jelentkezéskor kérdezz rá a konkrét munkakörre, milyen masszázsról van szó és mik az elvárt szolgáltatások, így Te döntheted el, hogy mit vállalsz be!

Megbízható hirdetőoldal

Független és pártatlan hirdetőoldalként működünk és maximálisan ellenőrizzük az összes bekerülő tartalmat (hirdetések, hirdetők, fórum)

Legtöbb regisztrált tag

Jelenleg 81221 aktív regisztrált tagunk van és havonta 975 új felhasználóval bővülünk, akik mind erotikus munkát keresnek vagy kínálnak. Csatlakozz Te is hozzánk!

100% diszkréció és biztonság

Maximális diszkréciót és biztonságot kínálunk a jelentkezőknek és hirdetőknek is. Számtalan biztonsági és ellenőrző funkciót használunk ennek érdekében.

Ellenőrzött, valós munkaajánlatok

Minden munkaajánlatot azonnal és szigorúan ellenőrzünk és kiszűrjük a valótlan, vagy gyanús hirdetéseket, mielőtt megjelennek az oldalon! Számunkra a Te biztonságod az első!

Hasznos hírek és funkciók

Hasznos és fontos információkkal szolgálunk az erotikus munka világából és kiváló funkciókat kínálunk a munkát keresőknek vagy kínálóknak is. Regisztrálj és jelentkezz be mindig!

Ellenőrzött / Nem ellenőrzött

3 féle jelvénnyel jelöljük az egyes hirdetések, hirdetők minősítését, melyek megjelennek a hirdetések kontakt dobozában, az összes hirdetés lista nézetében és a hirdető profilján is!

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 81 221 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

 • A fórum használata
 • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
 • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
 • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
 • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
 • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
 • Rejtett jelentkezők felfedése
A weboldalon található tartalmak, képek és szövegek erotikus jellegűek is lehetnek és kizárólag felnőtt látogatók számára készült, így a feltöltött tartalmak egyesek számára sértőek lehetnek. Az oldalon lévő tartalmakat felhasználóink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. Amennyiben nem múltál el 18 éves (egyes országokban 21 éves) vagy az oldal használata számodra jogszabályellenes, illetve sértő, akkor kérjük hagyd el az oldalt.
A TOVÁBB gomb megnyomásával belépsz az weboldalra és egyidejűleg kijelented, hogy betöltötted a 18 évet, illetve engedélyezed a cookie-k használatát a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében.
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!