Szeretnénk beszámolni nektek egy kellemetlen problémáról, ami érint már minket is, a hirdetőinket és főleg a munkavállaló lányokat!

Egy svájci hirdetőről múlt év decemberében kiderült hogy magyar lányok iratait elvette és korlátozta a szabadságukat is, képekkel zsarolta őket, illetve számtalan negatív komment érkezett a fórumunkba + többen jelentették is őt nálunk. Ezen kívül több privát lakás tulajdonost - köztük magyar származásúakat is - megfenyegetett, zsarolt folyamatosan és Ddos hacker támadással bénította meg a üzleti weboldalaikat, majd pénzt kért azért, hogy abbahagyja! 

A hirdető nevét nem írhatjuk ki, viszont annyit igen, hogy Svájcban, Oftringen városban található a villa.

Mivel a megtámadott hirdetők elmondták a történetüket és hogy számtalan feljelentés van az illető ellen ezekben az ügyekben, illetve számunkra a munkavállalók biztonsága a legfontosabb, így azonnal és véglegesen kitiltottuk ezt a hirdetőt a Red-Life oldalairól, amiről értesítettük őt e-mailben december 7-én

A válasz nem maradt el, pár órán belül megkaptuk mi is az első Ddos támadásunkat (nyilván tőle)

💡 Mi az a DDoS hacker támadás? 

A darkweben (bűnözők által használt része az internetnek) megvásárolható szolgáltatás, aminek a célja hogy egy adott weboldal ne tudjon betöltődni! Folyamatosan a világ szinte összes országából vírusokkal előzetesen fertőzött gépek zombihálózatával óriás mennyiségű lekéréseket küldenek célzottan az adott weboldal ellen, mintha több 100 millió ember akarná megnézni, de ezek csak robotok. A hatására a szerver nem tudja feldolgozni a rengeteg kérést és a weblap nem töltődik be. Mivel ez órákig is eltarthat, attól függően hogy a támadó mennyi pénzt óhajt erre elkölteni, így a weboldal az igazi látogatóit nem tudja kiszolgálni! Tehát ha a weboldalad nagyon lassan vagy sehogyan se tölt be hosszú ideig és nem tudod a probléma okát, valószínűleg DDoS támadás történt. Több infó a DDoS-ról, akit érdekel a wikipédián!

3 hétig tartott decemberben a Red-Life oldalak támadása...

és emberünk kamu sms-ekkel is kedveskedett, amit az Anonymous hacker csoport nevében küldögetett tört gyenge angollal, ami a védjegye:) Azt kell tudni az Anonymous hacker csoportról, hogy kifejezetten rosszul tűrik, ha idegenek az ő nevükkel fenyegetnek másokat, így gondoltuk elküldjük nekik a hivatalos twitter oldalukra a történetünket! Mi a kitiltott svájci hirdetőnk helyében nagyon nem aludnánk nyugodtan, hiszen számtalan esetben tettek véglegesen tönkre tőle sokkal komolyabb és nagyobb embereket! Épp a minap kapott tőlük egy elég félelmetes videóüzenetet Elon Musk is a bitcoin árfolyamának manipulációja miatt, amit itt találtok

2020 December 29-én a volt hirdetőnk, mintha semmi sem történt volna írt egy békülős e-mailt és hogy szeretne hirdetni...

Nem igazán értettük, hogy mire gondol, ezek után pláne nem engedjük vissza! E-mail e-mailt követett és érkezett a szokásos 3 hetes DDoS támadás ismét január végéig. Viszont a jó hír az, hogy sikerült megtalálnunk közben a megfelelő védekezési mechanizmusokat, így a Red-Life oldalait nem tudja befolyásolni már az ilyen jellegű támadás!

Február 3-án felhívott az egyik régi, megbízható hirdetőnk és közölte hogy a kitiltott svájci hirdetőnk megzsarolta, hogy ha nem intézi el neki a Red-Life hirdetéseket, akkor tönkre teszi az üzleti weboldalát! Szörnyű volt hallgatni, hogy ilyen ocsmány módon is még mindig próbálkozik bejutni hozzánk ez a bűnöző! Természetesen továbbra sem engedélyeztük a megjelenését a Red-Life oldalain és figyelmeztettük, hogy tudunk a zsarolásról! 

Az ajándékunk újabb DDoS támadás sorozata volt, amit persze már felfogtak a tűzfalaink, így semmit sem észlelt belőle a nagyvilág. 

És elérkeztünk a tegnapi napig (Június 9-e), amikor a kitiltott hirdető ismét írt e-mailt, sms-t, viberen és whatsappon hagyott üzenetet, hogy ő már pedig hirdetni akar nálunk! Nem igazán tudtunk mit válaszolni neki ismét, így udvariasan közöltük, hogy nem hirdethet itt. Pár alpári gyalázkodó emailt küldött majd elindította az eddigi legnagyobb támadást ellenünk! Mind a 12 hirdetőoldalunkat próbálta támadni éjjel, majd miután rájött, hogy semmi értelme, jött az újabb elmebeteg ötlete:

A hirdetőinknek sms-eket küldögetett megintcsak az Anonymous név mögé bújva, amiben megfenyegette őket, hogy ha a Red-Life oldalain hirdetnek, akkor tönkre teszi a üzleti weboldalaikat:)

Mondjuk kiváncsi lennék hány hirdető értette a tört angol sms-t, meg az egész mondandót...

⚠️ DDoS elleni védelem, tűzfal ingyenesen a Red-Life csapatától

Ezért úgy határoztunk, hogy minden hirdetőnknek ingyenesen beállítjuk a DDoS támadás elleni tűzfalakat, aki ezt kéri tőlünk! 

Ha hirdető vagy és olyan sms-t kapnál, amiben tört angollal felszólítanak arra, hogy ne hirdess a Red-Life oldalain, mert kikapcsolják / megtámadják a weboldalad, akkor jelezd nekünk e-mailben a [email protected] címen és mi ingyenesen megvédjük az oldalad

Ha nem hirdetsz nálunk, de erotikus vállalkozásod weboldala nem tölt be / leállt / úgy gondolod hogy DDoS támadás alatt vagy, akkor is vedd fel velünk a kapcsolatot és ingyenesen megoldjuk a problémádat!

Ha Te is ezen a helyen dolgoztál és bármilyen bűncselekmény áldozata lettél, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk mindenben és a hatóságoknak minden információt átadunk ezzel kapcsolatban! 

Minta sms, amit a hirdetőnk küldött át nekünk: 

A történetnek valószínűleg még nincs vége, így a cikket rendszeresen frissítjük majd! Időközben egyre többen jelezték hogy hasonló problémáik akadtak ezzel az emberrel, így mindenkinek azt javasoljuk, hogy ha a fentiek alapján kapott sms-t, vagy bármilyen jellegű támadást, fenyegetést, zsarolást, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és minden információt, segítséget megadunk, illetve összekötjük a megfelelő rendőri szervekkel. 

A Red-Life csapata