Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Szia! A szakmában többéves tapasztalattal rendelkező operátorként keresek ambiciózus, csinos modell lányt, 18 és 35 éves kor között.
Hagyományos webkamerás munkákkal ellentétben nem alkalmazottként, hanem üzlettársként tekintek rád, melynek megfelelően valóban annyi pénzt keresel amennyiért megdolgoztál. Abszolút nem jelent problémát ha még nem rendelkezel tapasztalattal, hiszen könnyen bele lehet jönni, azonban a kölcsönös bizalom kulcsfontosságú.
Természetesen a diszkréciót illetően nincs miért aggódnod, az online közvetítést egyéni preferenciádnak megfelelően regionálisan korlátozzuk.Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az online modell munka kifizetések amerikai dollárban érkeznek - tehát a forint jelenlegi erősen inflálódó tendenciája pozitív hatással van a bevételre.
Ennek megfelelően egy átlagos napon 5-6 óra online jelenlét is elengedő lehet kiemelkedő pénzt keresni.Alapszintű angol nyelvtudás előny, de nem feltétel, hiszen én operátorként elsősorban a kommunikációért és a technikai háttér biztosításáért és a minőségért felelek - te pedig a mosolyért.
Fontos tudnod, hogy az online webkamerás munka járulékos hasznaként további passzív jövedelemre lehet szert tenni, amelyhez profi fotóst, vágót biztosítok igény esetén. Amennyiben szeretnél barátságos környezetben kötöttségektől, és stressztől mentesen jó hangulatban velem dolgozni, kérlek küldj egy rövid bemutatkozást és 3 egész alakos fényképet magadról.