Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Profi operátorként keresek 18 éven felüli hölgyeket szóló, fehérneműs, azaz meztelenkedés nélküli webkamerás munkára /kedvezőbb feltételekkel mint a stúdiókban/ erre a célra fenntartott igényes, tiszta, a munkához mindennel felszerelt apartmanba, ami Budapest a 15. kerületében, a Pólus center mellett egy új építésű társasházban található, ami a belvárostól 15 perc alatt megközelíthető.
Amit kínálok: Fehérneműs/ruhás webkamerás munka, azaz nem kell meztelen lenni. Elég ha fehérneműben vagy szexi ruhában vagy. Főnök-beosztott felállás mentes közeg, ahol egyenrangú partnernek számítasz, maximális korrektséget és diszkréciót nyújtok. A részed 60% jutalék, ami jóval magasabb mint a stúdiókban, így ezzel a jutalékkal garantált a napi átlagkerested, ami 40 és 80 ezer Ft között mozog a magasabb százalék és a magas EUR és USD árfolyam miatt. Legalább kettő napot kell vállalni hetente. Naponta a munkaidő mindössze 3 óra online időt jelent. Nyelvtudás és gyakorlat nem szükséges. Professzionális technikai háttérrel áll rendelkezésre, amivel egyidejűleg több oldalra dolgozok magas minőségben, amik garantálják az igért napi keresetedet. Fizetés naponta van, tehát minden nap kezedbe adom az aznapi keresetedet.
Szóval, ha szeretnél kötetlenül, jó hangulatban sok pénzt keresni,akkor kérlek küldj egy arcos vagy arcnélküli és egy egész alakos képet. Bővebb, részletesebb infóért szintén vedd fel velem a kapcsolatot. Legalább egy email címet adj meg elérhetőségként, de ügyelj rá, hogy helyesen írd le, mert rossz cím esetén nem tudok veled kontaktba lépni.