Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Bern külsávárosában működő, bejáratott bordélyház vagyunk, ahova Téged keresünk!
Kérjük jelentkezése elött olvasd végig a tudnivalókat!
A megye legismertebb és legrégebbi erotikával foglalkozó háza vagyunk, 18 szobával - stúdióval.
A nyitvatartàsa minden nap 0-24.
Egy heti turnus vasárnaptól a következő hét vasárnapjáig tart. Becsekkolás 14 órától lehetséges, a szobát távozáskor 12 óráig kell elhagyni. Minden lány külön szobában, stúdióban dolgozik. (- utóbbi saját TV-vel, akár saját tusolóval, WC-vel.  
Százalékos rendszerben, nem fix leadóval dolgozunk. Rizikómentes munka. A lányok teljesen függetlenül és előírások nélkül, saját áraikon dolgoznak nálunk. Maguknak veszik fel a telefont, beszélik le a bejelentkező ügyfelekkel az üzletet. Aki minimális szinten beszél németül, vagy angolul, remekül megtudja magát értetni az ügyfelekkel. A nyelv nem jelent problémát. Akkor dolgozol amikor akarsz, a saját beosztásod szerint, kötetlen munkaidőben.
Nyitvatartàs éjjel-nappal, tehàt ha éjjeli bagoly vagy akkor is vállalhatsz ügyfeleket.A biztonsàgodat 24 òràs kameràs megfigyelés garantàlja. Természetesen ingyenes WIFI van. 
Engedély és hírdetés készítésben magyarul beszélő munkatársak segítenek. 
Amire számíthatsz, ha minket választasz:- nagyon jó kereseti lehetőség, igényes és széleskörű szervíz esetén- abszolut stresszmentes környezet- külün szoba, így a privátszférád megmarad- szabad munkaidő és munkabeosztás- privát környezet- segítőkész csapat, akik hírdetéseidben es az engedélyed elkészítésében bármikor rendelkezesedre állnak- alapfelszerelés, ágynemü, törülközők stb. inklusive.- ingyenes WIFI- nincsenek rejtett költségek- igyenes engedélyintézés ( 90 napos engedély esetén, ha ez lejárt B engedélyben segítünk!) 
FIGYELEM! Kiutatás és reklám saját költségre! Az első 3 nap bérletidíja az érkezés napján fizetendő!
Szerettel várjuk jelentkezésed, korhatár nelkül! (18+)