Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

A leggazdagabb vendégek várnak rád 2 kiváló privát lakásban Svájcban.

Kevesek által ismert erotikus munka lehetőség 18-40 közötti csinos, dekoratív, átlagosan szép lányoknak Európa leggazdagabb régiójában! Több, mint 20 éve nyitva vagyunk!

Saját szoba | 25 éves múlt | extrákból nincs leadó | kiemelt személyre szóló hirdetések | gazdag törzsvendégkör | 50% leadó és más semmi | magánbuszos kiutazást előlegezem | magyar lányok és recepciós.

2 kiváló svájci várost (CHUR, FRAUENFELD) szeretnék bemutatni nektek, amit kevesen ismernek még és konkurenciamentesen tudtok dolgozni kis létszámú igényes kialakítású privát lakásaimba. Magyar lányokkal dolgozom csak és kedves recepcióssal. A leadó 50% és nincsenek más kiadásaid, sőt a kiutazást megelőlegezem számodra. Mindkét városban tökéletes kereset vár rád, ha igényes vagy magadra. Nem topmodelleket keresek, csupán légy csinos, természetesen szép és mosolygós. Kevés lánnyal dolgozom csak és mindenkinek elég vendég jut.

Naponta csak a saját weboldalamon 5-800 vendég nézi meg az új lányok profilját!

Mindenki számára a lehető legjobb profi képeket készítjük itt és minden svájci hirdetőoldalon hirdetek + újságok, magazinok.

Vendégeink zöme becsöngetős de rengetegen érkeznek célzottan a hirdetésekből egyenesen hozzád.

Minden nap és héten állandó stabil forgalmunk van, nálam nem lesz nullás napod!

CHUR svájci város egy gyöngyszem, igazi paradicsom, ahol rengeteg a turista is. Budapesttől sincs messze, gond nélkül kiutazhatsz a szokásos magánbuszokkal (leszervezem neked). Télen - nyáron állandó forgalmunk van és itt még a régi magas árakon dolgozhatsz. 50% leadód lesz az árakból, más semmi. Stresszmentesen, nyugodt környezetben tudsz dolgozni igényes bútorokkal és kellemes légkörben. Munkavállalási engedélyed, munkaeszközöket, frissítőket és kávét ingyenesen kapod

Nincs veszekedés, problémák, félreértések és rejtett költségek!

Kereset hetente 4-6000 CHF - ez már a Te részed!

  • Wifi, tv, a közelben bevásárlási lehetőségek, szolárium is található.
  • 100% diszkréció garantált, tőlem soha senki nem tudja meg, mivel keresed a pénzed.
  • Magyarország tiltva van a hirdetésekben, otthonról nem látható!
  • Minimum 1 hétre is érkezhetsz!

+ 1 másik lehetőség Frauenfeld-be, ami Thurgau kanton fővárosa és jelentése: női terület

A város nem messze helyezkedik el Zürichtől és a Bódeni tó is a közvetlen közelben van! Ez az egyik legrégebbi privát lakás itt, már 30 éve üzemel, ezért itt minden időszakban garantált a stabil forgalom és kereset!

50-50% leadó - más kiadásod nincs - extrákból nincs leadód - magyar recepciós és lányok várnak - kiutazást megelőlegezem magánbusszal. Maximális hirdetések és hetente 4-6000 CHF kereset! A privát lakások közt tudsz vándorolni!

Ünnepek alatt várható 3-4x kereset idén, mivel eleve nagyon kevés üzlet maradt nyitva (mi nyitva vagyunk)!

(Dina - tulajdonos)

Minden kedves érdeklődőt megkérek, hogy lehetőségeihez mérten jó minőségű teljes alakor képpel jelentkezzen és telefonszámmal. Mindenkit felhívok szinte azonnal és időpontot adok. Bármilyen kérdés esetén keress viberen, whatsappon ingyenesen, vagy emailben is.