Svájci luxus erotikus stúdió felvételt hirdet igényes, szép lányok részére!

 A törzsvendégek a felső elit tagjai közül kerülnek ki, a kereset ennek megfelelően a lehető legmagasabb erotikus munkával. A Royal 6 egy konkurencia nélküli svájci erotikus stúdió, így nem kell attól tartanod, hogy bármikor is "unatkoznál".

 Luxus apartman – 280 m2 - Whirlpool - hatalmas terasszal 

Nincs tömeg, mivel csapatunk minden nap 4-5 nemzetközi lányból áll csak, és mindegyiküknek biztosított a külön szoba, ahol zavartalanul tud dolgozni. Nem kell a közös társalgóban várni a vendégeket! Szállás, WiFi, TV, rádió, és minden a munkához szükséges eszköz ingyenesen biztosított.

Kimagasló kereseti lehetőség, akár 4500 CHF hetente Svájcban!

Amennyiben mégis szükséged lenne valamire, 300 méteren belül több bolt és étterem is található. A szálláson teljesen felszerelt konyha áll a lányok rendelkezésére, és a mosási lehetőség is adott.

Az erotikus munka teljes mértékben legális, bejelentett, az engedélyek elintézésében segítünk! Diszkrét hely, a lányok, és a vendégek részére egyaránt, valamint nincs kötelező fogyasztás.

A vendégek előre egyeztetett időpontokban érkeznek. Amennyiben rendelkezel professzionális fotókkal, küldd el őket a jelentkezéseddel együtt.

Alapfokú angol és/vagy német nyelvtudás szükséges.

Kedves, megnyerő, igényes lányok jelentkezését várjuk, a lehető legkorrektebb feltételeket biztosítjuk.

Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz, és írj nekünk angol, vagy német nyelven!

Itt fogsz dolgozni: