Magas árak és nagyon jó kereseti lehetőséggel vár a fényűző Eroscenter és Laufhaus

 Több mint 30 éve ismert címek // Rengeteg törzsvendég // Szállodai körülmények 

Szeretnénk bemutatni a magyar lányoknak a luxus és színvonal ötvözetét, a mindennel felszerelt Eroscenter-PLATIN erotikus munkahely hálózatot! Jelen vagyunk Passau-ban (Németországban / az osztrák határon) valamint Schärding-ben (Ausztriában / a német határon).

Németországban és Ausztriában már több mint 30 éve működünk, ezért mindenki által ismert címekre jelentkezhetsz, ahol rengeteg törzsvendég várja az érkezésed! Több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően kellő profizmussal kezeljük az üzlet hálózatot így biztos lehetsz benne, hogy profitálni fogsz a maximális hirdetésekből is (új vendégek)!

Fényűzően berendezett Laufhaus-ban tudsz szobát bérelni magadnak, ami sok esetben olyan, mintha egy luxus hotelben szállnál meg:

  • VIP pezsgőfürdő
  • fitneszterem
  • reggeli
  • transzfer

A dolgozó szobákban nagy, kerek franciaágyak vannak, és természetesen saját fürdőszoba, széf és TV is tartozik hozzá, valamint WIFI az égész épületben. Frissen mosott ágynemű és törölköző minden nap a lányok rendelkezésére áll, itt nem a te feladatod a takarítás és a mosás! 

A mi házainkban a lányok csukott ajtóval dolgoznak, mivel diszkréció a legfontosabb számunkra és vendégeinknek - tulajdonképp olyan, mintha privát lakásban dolgoznál, csak itt teljes biztonságban vagy és a munkádon kívül semmire sincs gondod! Biztonsági szolgálat felügyel az épségedre, vaamint pánik gombok is fel vannak szerelve a szobákban, a német előírásoknak megfelelően!

Mindenkinek saját digitális reklámot készítünk, amik az ajtókon láthatóak, ezen kívül a bejáratnál is van elegánsan elhelyezve az éppen ott dolgozó lányokról egy bemutató. Természetesen a házak saját weboldalán és a legnagyobb weboldalakon is kiemelt hirdetést készít neked a vezetőség - ami a leadó árában már benne van!

Napi leadó 100 EUR - más kiadásod nincs!! Kereset 5000EUR hetente!!!

Önálló munkavégzésre keresünk lányokat, akik elmúltak 21 évesek és alap szinten beszélnek németül! Ha csinos vagy és kedves kisugárzásod van, garantált a magas kereset! 

Ha lenne még kérdésed, vagy lefoglalnád a szobád amíg van szabad hely, a következő elérhetőségeken tudsz beszélni a német női tulajdonossal:

AUSZTRIA: +43 650 8623 268

 - A választás a Tied - döntsd el Te, melyik városban szeretnél szobát foglalni! - 

Ahogy a galériánkból is láthatod, mindegyik erotikus munkahely minőségi, igényes bútorokkal van berendezve, így bármelyiket is választod, nem fogsz csalódni! 

Fotók a németországi exkluzív Eroscenter-PLATIN szobáiról:

Friss képek az ausztriai luxus Laufhaus Schärding munkahelyéről: