A zürichi milliomosok kedvenc helyei várnak Rothrist és Waltenschwil városokban a JOY MODELS luxus privát lakásaiban

Februártól megemeltük az árainkat és eltöröltük a 'quicky' programot (csak 30 perctől indulunk)!

Svájci erotikus munka olyan 18-35 év közötti csinos lányoknak, akik egyedi munkalehetőséget keresnek, ahol megbecsülik őket és a lehető legjobb munkafeltételeket kínálják. A Joy Models Rothrist és Waltenschwil városokban (Aargau kanton) lévő profi módon irányított privát lakásai kínálják számodra a legjobb keresetet, érdemes kipróbálnod!

#joymodels #erotikusmunka #svájc #privátlakás #aargaukanton #magyartulajdonos

Naponta akár 40-50 vendég vár rád, csapj le rájuk most!

Zürichtől alig fél órányira Waltenschwil festői szépségű városában találod az egyik Joy Models privát lakást, míg a másik Rothrist városában ami fél úton van Basel és Luzern között. Lehetőséged van váltogatni a helyeket, hogy a lehető legtöbb vendéget elérd. 

Konkurenciamentes helyen lévő üzletek jó megközelítéssel, exkluzív berendezéssel és profi marketinges csapattal, hogy NEKED LEGYEN A LEGTÖBB VENDÉGED! Saját szobát kapsz maximális diszkrécióval és minden munkaeszközt biztosítanak számodra. A tulajdonosnő magyar származású, kedves és maximálisan korrekt feltételekel kínál számodra. Szinte csak magyar lányokkal dolgoznak de más nemzetiségű lányok is vannak néha. 

Aargau kanton egy igazán gazdag és sok vendéggel rendelkező terület, ahol az erotikus munka teljesen legális, a munkavállalási engedélyt természtesen mindenkinek előre elkészítik, így neked csak dolgozni kell és még a kiutazást is megelőlegezik!

 Svájc méltán egyik leghíresebb és legszebb városában dolgozhatsz, ami turisztikai és üzleti központ is, így a legtöbb pénzt viheted haza. 

Vélemény

Pár hónapja találtam rá erre a lehetőségre és mivel már régen ekrestem új helyet, hát gondoltam kipróbálom. Az első telefonos beszélgetés után már egyértelmű volt számomra, hogy a tulajdonosnő nem szélhámos és nagyon profin kezeli a lányokat és a üzletet is. Érkezés után azonnal munkába tudtam állni és az első napokban is jól kerestem, ami megkönnyebbülés volt, hiszen máskor kellett 1 kis idő amíg beindult a üzlet. Ajánlom olyan lányoknak akik 1 picit beszélnek németül - de ez egész svájcra vonatkozik - viszont dolgozott több lány is velem, aki 1 szót sem tudott semmilyen nyelven, őket a recepciós segítette folyamatosan. Én elégedett voltam és biztosan visszamegyek még párszor
Anett

Jó hangulatú vidám és profi csapat kedves recepcióssal és tulajdonosnővel

Magas árak Magyar tulajdonosnő Kiutazás előlegezve

 50% a leadó és az extrák ára tisztán a tied, így az átlagos kereset heti 5-6000 CHF tisztán!

Az 50%-os leadó tartalmazza a profi hirdetéseid árát, a munkaeszközöket, tisztítószereket, recepciós bérét, kávét és alkoholmentes italokat, a wifi internetet, az adót a munkád után és munkavállalási engedélyt is, illetve ebből az összegből fizetik a lakás bérletét és rezsit, illetve az üzlet saját adóját is, ami Svájcban nem kis összeg. 

  • Óriás vendégkör és stabil, állandó forgalom vár rád
  • Profi képeket készítenek rólad ha még nem rendelkezel erotikus portfólióval
  • Az összes fontos svájci erotikus hirdetőoldalon kapsz profi hirdetéseket, amivel eléred a legtöbb vendéget
  • Kiváló hangulat, stresszmentes munkakörnyezet és barátságos tulajdonosnő vár
  • Nincsenek rejtett apróbetűs részletek, véletlenül kihagyott fizetni valók
  • A kiutazásban maximális segítséget kapsz és megelőlegezik számodra
  • Legális munkavállalási engedélyt kapsz
  • Rugalmas termínek, akár 1 hétre is mehetsz
  • Német nyelvtudás nem feltétel de előny
  • Nincsenek kötelező extra szervizek

 Amit erről a svájci erotikus munkáról tudni kell:

A Joy Models erotikus munka kínálata egy igazán jó ajánlat minden magyar lány számára aki olyan lehetőséget keres, ahol magyar a tulajdonos és recepciós, illetve a kiutazást megelőlegezik és persze a kereset és árak is magasak! 

A tulajdonosnőnek már Németországban több nagyvárosban sok-sok éve működnek üzletei, így 10 éves tapasztalattal a háta mögött pontosan tudja mire van szükség ahhoz, hogy gyorsan a lehető legtöbbet keresd erotikus munkával. Számára nem az a fontos, hogy aznap meggazdagodjon, hanem hogy mindenki elégedett legyen!

test

Royal-Modells a név amit keresel, ha Németországban keresel erotikus munkát! Heti 4000 EUR, extrák a tied!

6 luxus színvonalú privát lakás Németországban ugyanazzal a női magyar

2023-03-02  Erotikus munka ajánló

A luxus privát lakás teljesen felszerelt, nézd meg a galéria képeken milyen minőségű bútorok és kiegészítők vannak itt! Főzési, mosási lehetőség és a közelben minden megtalálható, akár bevásárolni akarsz vagy pénzt küldeni haza. Ez nem erotikus klub, vagy laufhaus, ide a vendégek rendszerint előre bejelentkezve érkeznek a hirdetésekre reagálva, de sok becsöngető új vendég is van. A lányoknak nem kell egész nap az ajtóban állva várni, de munkaidőben szépen kisminkelve és dekoratívan kell dolgozni. 

 Csatlakozz Te is a Joy Models csapatához, próbáld ki milyen profi hirdetésekkel dolgozni korrekt leadóval, barátságos környezetben, maximális diszkrécióval és privát szférával. 

Telefonszám: +41 76 672 58 85

iMessage / Viber / WhatsApp

E-mail: [email protected]

Magyar – english – deutsch – русский – românesc!

Galéria:

joy-models magyar tulajdonos privát lakás
joy-models magyar tulajdonos privát lakás
joy-models magyar tulajdonos privát lakás
joy-models magyar tulajdonos privát lakás
joy-models magyar tulajdonos privát lakás
joy-models magyar tulajdonos privát lakás
joy-models magyar tulajdonos privát lakás
joy-models magyar tulajdonos privát lakás
joy-models magyar tulajdonos privát lakás

ÚJDONSÁG / Nézd meg videó hirdetésünket is!